Головна Новини Світ Росія Кремль відреагував на панічне звернення Путіна про мобілізацію в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль відреагував на панічне звернення Путіна про мобілізацію в Росії

Пєсков відповів на звернення Путіна у якому президент РФ закликав евакуюватись прикордонні до України регіони Росії.

5 червня 2023, 18:06 comments7831
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

5 червня на російських радіостанціях та кількох телеканалах вийшло звернення президента Росії Володимира Путіна з закликом про загальну мобілізацію. На таке повідомлення відреагували у Кремлі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Кремль відреагував на панічне звернення Путіна про мобілізацію в Росії

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

У звернені російський президент розповідає про "вторгнення Збройних сил України" в прикордонні області РФ, зокрема йдеться про Ростовську, Воронезьку та Бєлгородську області. Далі Володимир Путін просить мешканців названих регіонів виїхати з цих територій вглиб країни, а згодом додає слова про загальну мобілізацію.

Згодом у Кремлі відреагували на панічне звернення Путіна та вказали, що це був фейк.

"Екстреного звернення Путіна" точно не було. Справді, у деяких регіонах був злом", — сказав речник Кремля Дмитрій Пєсков та вказав, що ймовірно зламані відбувся на радіо "Мир".

Пресслужба МТРК підтвердила, що їхній телеканал "Мир" та радіо з аналогічною назвою були зламані та показували "незаконну" трансляцію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до британського ЗМІ потрапив документ, який розкриває секретні поставки озброєння та боєприпасів до Російської Федерації з Ірану. Це перший документ, який може підтвердити співпрацю між двома режимами. Зброя, яка потрапляє до РФ згодом використовується для атак по Україні.

Також "Коментарі" писали, що у Росії зафіксовано масове отруєння. Жителі РФ купували у кількох регіонах країни сидр місцевого виробника та після споживання продукту отруїлись. Станом на 5 червня зафіксовано понад 10 смертельних випадків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини