Головна Новини Світ Росія Кремль відреагував на слова Трампа про те, що США можуть зупинити війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль відреагував на слова Трампа про те, що США можуть зупинити війну в Україні

Кремль використав слова колишнього президента США Дональда Трампа для своєї пропаганди.

27 січня 2023, 15:56 comments5035
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що Сполучені Штати можуть швидко зупинити війну в Україні, якщо дадуть відповідний наказ. Таким чином представник Кремля послався на слова Дональда Трампа, який розкритикував рішення Байдена надати танки для України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Кремль відреагував на слова Трампа про те, що США можуть зупинити війну в Україні

Кремль використовує слова Трампа для своєї пропаганди. Фото з відкритих джерел

25 січня президент США Джо Байден оголосив, що відправить танки M1 Abrams до України. Його попередник на посту президента Дональд Трамп розкритикував таке рішення сказавши, що "спочатку танки, потім ядерна зброя, закінчіть цю божевільну війну зараз". Окрім того, експрезидент США зазначив, що він міг би припинити війну за 24 години.

"Якби я був президентом, війни Росії проти України ніколи б не відбулося, і навіть зараз, якби я був президентом, я міг би домовитися про припинення цієї жахливої ​​війни протягом 24 годин", — написав колишній президент США в соцмережі Truth Social.

На ці слова Трампа відреагував речник президента Росії Дмитро Пєсков, який використав проросійську риторику експрезидента США для своєї пропаганди.

"Я не думаю, що Трамп далекий від істини. Президент США справді міг би припинити цей конфлікт, зробити це дуже швидко, використовуючи свою здатність фактично віддавати накази режиму в Києві. Ключ до київського режиму значною мірою в руках Вашингтона. При цьому ми бачимо, що нинішній лідер Білого дому не хоче використовувати цей ключ, навпаки, він обирає шлях подальшого накачування зброї в Україну", — сказав Пєсков.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про реакцію посла Російської Федерації в США на поставку американських танків до України.

Також "Коментарі" писали про те, як США відреагували на ядерні погрози експрезидента Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини