Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на слова Зеленського про держпереворот
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на слова Зеленського про держпереворот

Дмитро Пєсков повідомив, що Росія нібито не мала таких планів.

26 листопада 2021, 14:33
Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитро Пєсков відреагував на заяву українського лідера Володимира Зеленського про підготовку державного перевороту за участю Російської Федерації. Представник президента РФ Володимира Путіна наголосив, що Росія нібито не займається такими справами. Про це пише видання РБК-Україна, посилаючись на "РИА Новости".

У Кремлі відреагували на слова Зеленського про держпереворот

Дмитро Пєсков - фото: РИА Новости

"Росія не мала жодних планів брати участь. Росія ніколи не займається взагалі такими справами", — сказав Дмитро Пєсков.

Зазначимо, що під час прес-марафону зі ЗМІ президент Володимир Зеленський звинуватив бізнесмена Ріната Ахметова у співпраці з російськими спецслужбами, а також у тому, що він може бути причетним до підготовки держперевороту. Президент України Володимир Зеленський розповів, що влада сьогодні має не лише агентурну інформацію, а й дані, які підтверджені звуковим записом. На цьому записі представники України та представники Росії обговорюють участь українського бізнесмена Ріната Ахметова у державному перевороті в Україні.

Володимир Зеленський висловив свою думку, заявивши, що таким чином українського бізнесмена просто хотіли підставити. Швидше за все, зазначив президент, Росія задіяла операцію щодо Ріната Ахметова. Політик і бізнесмен може виявитися втягнутим у війну проти своєї держави.

Раніше у матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що за словами українського лідера Володимира Зеленського, ймовірність повномасштабного військового вторгнення РФ на територію України є щодня. Проте наша держава, за словами гаранта, готова до будь-якої ескалації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини