Головна Новини Світ Росія Кремль відреагував на слова Зеленського про референдум щодо компромісів
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль відреагував на слова Зеленського про референдум щодо компромісів

У Росії відповіли на слова Зеленського щодо проведення референдуму в Україні

22 березня 2022, 13:38 comments1122
Поділіться публікацією:

Речник президента РФ Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Україна має право на проведення референдуму, однак наголосив, що умовами миру з Росією займаються делегації. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на "Медузу", де опубліковані слова Пєскова в ефірі "Коммерсант FM".

Кремль відреагував на слова Зеленського про референдум щодо компромісів

Пєсков - фото з відкритих джерел

"Україна – це суверенна держава, і якісь там можуть і, напевно, мають бути внутрішньодержавні процедури. Але, крім цього, є ті субстанції, які знаходяться на столі переговорів двох делегацій. Я не можу вторгатися в деталі цих субстанцій. Ми переконані, що зараз винесення їх на публіку може лише завадити переговорному процесу, який і так іде набагато повільніше і менш змістовно, ніж нам хотілося б", — заявив Пєсков.

Речник президента Росії також додав, що РФ давно передала українській делегації проекти документів в рамках переговорного процесу. Пєсков зазначив, що Київ на щось відповів, на щось ні.

Читайте на порталі "Коментарі": коли українцям готуватись до референдуму – що означає нова заява Зеленського.

Як раніше повідомляли "Коментарі", радник керівника Офісу президента Олексій Арестович пояснив феномен Чорнобаївки, де українська армія 8 разів поспіль авіаударами знищила військову техніку й особовий склад російських окупантів. 

Також "Коментарі" писали, що Подоляк розповів про підготовку зустрічі Зеленського та Путіна. Радник глави ОП вважає, що будь-які принципові рішення можуть бути прийняті лише на зустрічі президентів двох країн – РФ та України. Переговори президентів України та Росії є ключовими для відновлення миру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини