Головна Новини Світ Росія Кремль вирішив відіграти назад: Пєсков зробив заяву про межі анексованих РФ областей
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль вирішив відіграти назад: Пєсков зробив заяву про межі анексованих РФ областей

У Кремлі кажуть, що переглядати рішення про "приєднання" до РФ українських областей не буде

3 жовтня 2022, 14:08 comments20073
Поділіться публікацією:

Кордони окупованих Херсонської та Запорізької областей ще не визначені та залежатимуть "від волі населення", проте нових "референдумів" на цих територіях не буде. Як повідомляє видання "Коментарі", таку заяву зробив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, пише російське пропагандистське інформагентство "ТАРС".

Кремль вирішив відіграти назад: Пєсков зробив заяву про межі анексованих РФ областей

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

За словами Дмитра Пєскова, Росія "продовжить радитися з місцевим населенням" щодо кордонів окупованих Херсонської та Запорізької областей. Водночас, Пєсков стверджує, що на цих територіях не планують проведення нових псевдореферендумів.                        

Читайте також на порталі "Коментарі" — у зверненні 2 жовтня президент Володимир Зеленський розповів про візит голови свого Офісу – Андрія Єрмака – на завод турецької компанії "Baykar", яка проводить Байратари. У Туреччині відбувся спуск на воду корвету класу Ada "Гетьман Іван Мазепа" ВМС України, відбулися зустрічі Єрмака з радниками президентів Туреччини та США. Які висновки можна зробити з того, що відбувається? Чи слід вважати, що Туреччина охолоне до Росії після того, як та пішла на відкриту анексію українських територій та новий виток конфлікту? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.                                                   

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна "досягає прогресу" в Херсонській області, продовжуючи протистояти російському вторгненню, і додав, що відбулися "певні зміни в динаміці бойових дій". Про це заявив міністр оборони США Ллойд Остін в інтерв'ю каналу CNN .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Читатель

3 жовтня 2022, 18:52

Это не тот ли Песков, который недавно заявил, что Россия никогда ни на кого не нападала? Не знаю, как он учился, но из этих слов можно сразу понять, как он изучал российскую историю...ибо ещё в 1900 году тогдашний военный министр России Куропаткин представил императору Николаю меморандум по случаю 200-летия российской армии в котором отмечалось, что "...за предыдущие 200 лет Россия была в состоянии войны 128 лет и 72 года в состоянии мира. Из 128 лет войны - 5 лет оборонительных войн и 123 года - завоевательные!!!


Новини