Головна Новини Світ Росія "Кремль вразливий": дипломат проаналізував ядерні погрози Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

"Кремль вразливий": дипломат проаналізував ядерні погрози Путіна

Погрози застосувати ядерну зброю свідчать про слабкість Кремля

5 вересня 2024, 23:13
Поділіться публікацією:

Ядерні погрози російського диктатора Володимира Путіна після початку операції ЗСУ в Курській області вказують на слабкість режиму Кремля, заявив колишній глава МЗС України, дипломат Павло Клімкін.

"Кремль вразливий": дипломат проаналізував ядерні погрози Путіна

РФ знову погрожує ядерною зброєю. Фото з відкритих джерел

"Операція ЗСУ в Курській області продемонструвала вразливість режиму Кремля. Важливо наголосити, що вразливість не означає слабість. Є ядерна держава, яка на весь світ розповідає про свою “могутність”. Якщо Путін знову почне качати свою ядерну тему, то він слабкий. Оскільки він допустив Україну на територію ядерної держави, яка має найбільший арсенал ядерних боєголовок у світі. Це його вразливість. Якщо він це допустив, то що він буде розповідати своєму оточенню, або на саміт БРІКС, який збирається наступного місяця в Казані", — пояснив Павло Клімкін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники можуть захопити Покровськ, але це не означає, що окупація міста обов'язково станеться, заявив військовослужбовець ЗСУ Кирило Сазонов. "Ключове слово "можемо". Можемо втратити Покровськ, можемо не втратити. Це війна. Тут залежить від багатьох факторів. Ворог може знайти якісь резерви, але й ми можемо знайти якісь резерви. Може підійти більше снарядів, то взагалі їх не підпустимо", — сказав Кирило Сазонов. Військовий не виключає, що окупанти спробують відрізати угруповання української армії на Донеччині від Запорізького угруповання.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський заявив, що ухвалив рішення про необхідність звільнення голови МЗС Дмитра Кулеби, оскільки йому "бракує енергії для просування надання зброї Україні". На зустрічі президента з фракцією "СН" не йшлося про подальше працевлаштування вже колишнього міністра юстиції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини