Головна Новини Світ Росія Кремль зацікавлений у терактах в РФ. Вказано на причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль зацікавлений у терактах в РФ. Вказано на причини

Російський диктатор Володимир Путін зацікавлений в тому, щоб на території РФ відбувалися теракти, заявили в Центрі протидії дезінформації. Вони допоможуть йому посилити мобілізації та взяти самих росіян під контроль

29 березня 2024, 20:00
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін зацікавлений у нових випадках тероризму на внутрішній території Росії, заявляє Центр протидії дезінформації.

Кремль зацікавлений у терактах в РФ. Вказано на причини

Володимир Путін

Там відзначили, що ворожа російська пропаганда активно розповсюджує повідомлення про можливе відновлення смертної кари після інциденту з терактом у ТРЦ "Крокус Сіті Хол".

Згідно з повідомленням Центру протидії дезінформації, Кремль має намір відвести увагу суспільства від провалів диктатора Володимира Путіна, використовуючи боротьбу з тероризмом як привід для додаткового посилення контролю в РФ та залякування звичайних громадян, включаючи росіян і українців, що проживають на тимчасово окупованих територіях.

Насправді, підкреслюють в Центрі протидії дезінформації, наявність смертної кари не є ефективним засобом зменшення злочинності або зниження ризику терористичних атак. Навпаки, в поточний час Путін зацікавлений у здійсненні терактів проти росіян, які можна використовувати для ескалації конфлікту, зміцнення його влади та як привід для посилення мобілізації.

Нагадаємо, в Росії відбувся теракт у "Крокус Сіті Холі" з великою кількістю жертв та постраждалих. При цьому відомо, що спецслужби США попереджали РФ про ймовірність такого теракту, проте в ФСБ не відреагували на цю інформацію, і заявили, що вона мала "надто розмитий характер".

Після теракту багато експертів заявили, що Росія використовуватиме його, зокрема, для посилення мобілізації, щоб мати можливість розпочати новий наступ в Україні.

При цьому в РФ продовжують стверджувати, що до теракту в "Крокусі" причетна Україна, оскільки нібито терористи намагалися втекти саме на її територію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини