Головна Новини Світ Росія Кремль зобов'яже росіян обов'язково святкувати анексію України: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль зобов'яже росіян обов'язково святкувати анексію України: подробиці

Рада Федерації РФ схвалила закон про встановлення відповідної пам'ятної дати 30 вересня

27 вересня 2023, 12:00 comments2661
Поділіться публікацією:

Рік тому президент РФ Володимир Путін оголосив про анексію частин 4 областей України та запропонував Києву переговори. Через рік країна-агресор готується святкувати "приєднання" окупованих частин Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише російське пропагандистське інформагентство ТАРС.

Кремль зобов'яже росіян обов'язково святкувати анексію України: подробиці

Анексія. Фото з відкритих джерел

Прес-секретар російського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що святкування буде обов'язковим, але не зміг підтвердити, чи буде на ньому присутній Путін.

"Що стосується графіка президента, доки він остаточно не сформований, на цю тему поки що нічого не можу сказати", — зазначив головний рупор Кремля.

Нагадаємо, 25 вересня Рада Федерації РФ схвалила закон про встановлення відповідної пам'ятної дати 30 вересня. Її оголосили "днем возз'єднання "ДНР", "ЛНР", Запорізької та Херсонської областей із РФ".

Читайте також на порталі "Коментарі" — тема необхідності переговорів з Росією у разі затягування війни стає останнім часом більш актуальною. Про це періодично пишуть західні ЗМІ, на цю тему найчастіше висловлюються політики та чиновники різних країн. При цьому ні українська влада, ні українське суспільство до переговорів (які б фактично означали "заморозку" війни, але не її закінчення на прийнятних для нас умовах) на даний момент явно не готові. Та й сама РФ не надто демонструє бажання конструктивного діалогу. Хоча Путін періодично робить псевдомиротворчі заяви, ціну його слів ми знаємо. Яка ймовірність переговорів? Що (хто) може змінити позицію Києва чи Москви в найближчій перспективі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 вересня 2023, 11:25

Ці карлуши-партнери схожі один на одного і копіюють один одного. Один, з численною корупційною ордою Гетманцева, у розкішних готелях Швейцарії, ділив не вбитого медведя на репарації. Іншу орду спрямував держкоштом в Гаагу творити не здійсненне судилище. Інші недопалок завчасно свята призначає. G20 їх не відрізняє.


Новини