Головна Новини Світ Росія Кремль зробив заяву про масову мобілізацію в РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль зробив заяву про масову мобілізацію в РФ

У Путіна відповіли, чи буде масова мобілізація росіян

3 квітня 2024, 23:11
Поділіться публікацією:

Речник російського диктатора Дмитро Пєсков прокоментував заяву президента України Володимира Зеленського про підготовку в Росії масштабної мобілізації.

Кремль зробив заяву про масову мобілізацію в РФ

У Кремлі прокоментували мобілізацію в Росії. Фото з відкритих джерел

Дмитро Пєсков заявив, що "це неправда". При цьому речник Кремль не став більш детально коментували слова українського президента.

Як відомо, Володимир Зеленський заявив, що РФ збирається мобілізувати 300 тисяч осіб. "Можу сказати, що на 1 червня Росія готує мобілізацію 300 тисяч додаткових військових", — сказав український лідер.

Варто зазначити, що у Кремлі обговорюють сценарій окупації Харкова, після чого війна може поступово завершитися, писали російські опозиційні медіа. Раніше російський диктатор неодноразово говорив, що для припинення регулярних обстрілів Бєлгородської області потрібно створити так звану "санітарну зону".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія може затягнути Білорусь, яку контролює режим Олександра Лукашенка, у війну проти України і Європи, вважає заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. На думку офіцера ЗСУ, навряд чи варто очікувати найближчим часом нового наступу з Білорусі на Київ. Однак, вважає він, заяви Лукашенка та оголошені ним військові навчання варто розглядати, як елемент підготовки до майбутньої участі у війні з Україною та Європою.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що кількість доларових мільярдерів у Росії зросла до 125 осіб. Це найвищий показник за всю історію списку найбагатших бізнесменів світу. Минулого року до цього списку потрапили 110 росіян. Сукупні статки російських учасників світового рейтингу багатіїв збільшилися на 14% та сягають наразі $576,8 млрд. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини