Головна Новини Світ Росія Кремль звинуватив США у причетності до "терористичного акту"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль звинуватив США у причетності до "терористичного акту"

Прессекретар президента РФ Дмитрій Пєсков заявив, що США та Велика Британія підірвали газопровід "Північний потік".

27 вересня 2023, 15:37
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що Сполучені Штати та Велика Британія були причетними до вибухів на газопроводі "Північний потік". Пєсков назвав інцидент з атакою на газопровід "терористичним актом".

Кремль звинуватив США у причетності до "терористичного акту"

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Прессекретар російського президента Дмитрій Пєсков посилався на американського журналіста Сеймура Герша, який у лютому опублікував свої результати досліджень, де припустив, що вибухи на газопроводі "Північний потік" були організовані США.

"Тут важливо те, що де-факто такий терористичний акт проти критичної енергетичної інфраструктури організували Сполучені Штати та Великобританія", — заявив Пєсков та додав, що "вони так чи інакше причетні до цього терористичного акту".

Нагадаємо, що у вересні минулого року сталось кілька вибухів, які пошкодили газопроводи  "Північний потік". Західні офіційні особи та Україна заявили, що за цим стоїть Росія, яка вчинила саботаж. У Кремлі заперечують та звинувачують Київ та союзників України. Після року з моменту інциденту офіційно невідомо, хто відповідальний за вибухи на газопроводі "Північний потік".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Кремлі відреагували на сина Кадирова, який жорстоко побив чоловіка у СІЗО. Прессекретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков несподівано заявив, що не буде коментувати ситуацію.

Також "Коментарі" писали, що у Кремлі розкритикували Байдена через його слова про Путіна. Президент США заявив, що не буде товаришувати з такими диктаторами як Путін. Байден таким чином критикував свого конкурента Трампа, який постійно наголошує, що має добрі зв'язки з президентом РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини