Головна Новини Світ Росія Кремлівська пропагандистка з України зробила істеричну заяву через нове інтерв'ю Кучми
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремлівська пропагандистка з України зробила істеричну заяву через нове інтерв'ю Кучми

Лозанова – уродженка Одеси, але з початку повномасштабного вторгнення РФ вона постійно виступає за підтримку окупантів

8 квітня 2024, 22:20 comments3423
Поділіться публікацією:

Журналістка телеканалу "Соловйов Live" Юлія Лозанова (псевдо — Вітязєва) істерично коментує недавнє інтерв’ю  другого українського президента України Леоніда Кучми представникам інформаційній агенції "Кіодо цусін" (Японія), де він називає Росію Каїном, а Путіна – головним винуватцем того,  що два  народи (Україна і Росія – ред.) тепер вороги.

Кремлівська пропагандистка з України зробила істеричну заяву через нове інтерв'ю Кучми

Леонід Кучма (фото з відкритих джерел)

"Кучма — старий м*дак, який 10 років намагався всидіти на двох стільцях, але в 2004 році злився під тиском американців. Тому всі свої міркування на тему, хто кому Каїн, він може засунути собі… ну, ви зрозуміли, куди", – пише російська  пропагандистка.

 При цьому, 5 квітня на сайті інформаційної агенції "Кіодо цусін" (Японія) оприлюднене інтерв'ю Леоніда Кучми. Там  другий президент України сказав, що РФ не зможе знищити  українців, як державу, як народ, проте вона "вже вбила десятки тисяч наших людей, зламала сотні тисяч наших доль. Коли ворогом стає брат – це гірше, ніж зрада".

"Як християнин, я знаю, що між братами буває ворожість і навіть ненависть. Це відомо з незапам’ятних часів, від початку людства. Біблія розповідає історію двох найперших на Землі братів – Каїна та Авеля. Каїн вбив Авеля. Росія не зможе вбити нас як державу, як народ, але вона вже вбила десятки тисяч наших людей, зламала сотні тисяч наших доль. Коли ворогом стає брат – це гірше, ніж зрада. З таким братом не треба і ворога. І пробачити це неймовірно важко. В України більше немає брата. Росія – це Каїн. І вина за те, що наші народи стали ворогами, повністю лежить на Путіні. Він розпалив цю війну і натрапив росіян на українців, про що ще в 2014 році українська поетеса Анастасія Дмитрук написала пісню "Никогда мы не будем братьями", написала, до речі, російською мовою. Ця пісня – біль і крик душі всього українського народу", – висловивсь Кучма.

До речі, сама Юлія Лозанова – мешканка Одеси, в 2015 році поїхала з України до Росії, де почала публічно поширювати фейки про суспільно-політичну ситуацію в  країні.  

Ще колаборантка є "оглядачкою" окупаційного інформагентства News Front, яке працює в тимчасово окупованому Криму. Лозанова одна з перших почала вибілювати окупантів в підриві Каховської ГЕС.

 На підставі зібраних співробітниками  Служби безпеки доказів суд визнав Лозанову винною за двома статтями Кримінального кодексу України: колабораційна діяльність та  виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України, глорифікація її учасників).

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Кучма пояснив, що не так з Путіним

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини