Головна Новини Світ Росія Кремлівський дід не знає, що робити: як буде виходити з «курської кризи»
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремлівський дід не знає, що робити: як буде виходити з «курської кризи»

Путін досі не знає, як йому реагувати на операцію в Курській області і чи оголошувати мобілізацію

22 серпня 2024, 12:44
Поділіться публікацією:

Російські воєнкори і командири по десять разів на день рапортують, що українські війська зупинені у Курській області, на це звернув увагу військовий, політолог Віктор Андрусів.

Кремлівський дід не знає, що робити: як буде виходити з «курської кризи»

Володимир Путін

"Насправді ні. Нас не зупинили, а ми змушені зайнятись закріпленням, і розширенням флангів. Більше того, орки досі не створили єдиної лінії фронту, і не розуміють, де насправді знаходяться наші війська. Бардак, який внесла наша операція в ряди ворога, в першу чергу пов'язаний з тим, що Путін досі не може прийняти рішення, що робити", — говорить Андрусів.

За його словами, Путін не знає, чи відправляти йому масово строковиків на захист Курської області. Такий крок, додав експерт, в російському суспільстві буде сприйматися, як трагедія. При цьому він нагадав, як у 2022 році Росія панічно вимінювала партію своїх полонених строковиків. Фактично, через них і почались обміни, додав Андрусів.

Також, на його думку, Путін не розуміє, чи варто йому оголошувати мобілізацію. А це, додає експерт, теж проблема, бо фактично прихована мобілізація вже повигрібала достатньо трудових ресурсів.

"Поки, що в Курській області все виглядає значно краще, чим могло очікуватись. Триває процес створення плацдарму, а там можна перейти і до нових дуже не приємних дій для орків", — відзначив експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ЗСУ розпочали операцію в Курській області 6 серпня. Окрім того, відомо, що українські військові заганяють росіян в котел. Зараз Путін постав перед дилемою, чи рятувати своїх військових, і якщо рятувати, то яким чином.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини