Головна Новини Світ Росія Кремлівський режисер Міхалков знову при смерті: що відомо про його стан
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремлівський режисер Міхалков знову при смерті: що відомо про його стан

Міхалков потрапив до лікарні в п'ятницю

4 червня 2023, 22:45 comments3138
Поділіться публікацією:

Російська знаменитість, кінорежисер Микита Міхалков, що  підтримує  криваву  владу Путіна, потрапив в лікарню у п'ятницю, 2 червня.  Російські медіа інформують, що Міхалкова  завезли в одну з московських клінік, бо він постійно  скаржився на біль в серці і задишку.

Кремлівський режисер Міхалков знову при смерті: що відомо про його стан

Микита Міхалков (фото з відкритих джерел)

При цьому,  у кінорежисера  вже чимало часу наявні проблеми з серцем. Відразу після нового  року його вже  рятували, бо підозрювали  коронавірус.  До  болів в легенях додались  ще підвищений тиск і біль в серці. Стан  митця був  важким.

До слова, режисер і продюсер з РФ є найбільш впливовим в галузі російської кінематографії. Микита  Міхалков  володіє  кількома  престижними нагородами за відзняті фільми, зокрема, має Золоту пальмову гілку  Каннського кінофестивалю за свій кінофільм "Стомлені сонцем", яку він отримав  в 1994 році. 

Також російський митець є  активним громадським діячем, одобрює криваву політику Кремля і продовження так званої "спецоперації".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Пугачова критикує Міхалкова через війну. Відома російська співачка часів СРСР Алла Пугачова опублікувала в Instagram пост про режисера Микиту Міхалкова. Пугачова опублікувала фрагмент фінальної сцени фільму Міхалкова "Раба любові", в якій герой говорить: "Панове. Панове, ви звірі. Панове, ви будете прокляті своєю країною, солдати". Також радянська та російська співачка залишила підпис до відео. В ньому Алла Пугачова хвалить фільм, називає Міхалкова чудовим режисером, а потім ставить риторичне питання – куди пропала ця чудова людина? Після початку вторгнення Російської Федерації на територію України естрадна співачка Алла Пугачова та її чоловік російський комік Максим Галкін переїхали до Ізраїлю. Це рішення було прийнято через позицію Галкіна, який неодноразово критикував російську владу за напад на Україну. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини