Головна Новини Світ Росія Куди здійснювали атаку безпілотники по Москві (Карта)
commentss НОВИНИ Всі новини

Куди здійснювали атаку безпілотники по Москві (Карта)

З'явилась карта, яка вказує, що більшість безпілотників, які атакували Москву були поруч з резиденцією Путіна.

30 травня 2023, 12:12
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

30 травня невідомі безпілотники здійснили атаку на столицю Росії. Більшість дронів було збито або пошкоджено поблизу резиденції президента Росії Володимира Путіна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Верстка".

Куди здійснювали атаку безпілотники по Москві (Карта)

Дрони атакували Москву. Фото з відкритих джерел

За інформацією російського видання більшість ударів безпілотників було зафіксовано у західній та південно-західній частині Підмосков’я. Саме в цих регіонах російської столиці знаходяться будинки еліти РФ та резиденція Володимира Путіна в Ново-Огарево.

Переглянути карту, де вказано куди прилетіли безпілотники по Москві можна нижче:

Куди здійснювали атаку безпілотники по Москві (Карта) - фото 2

Дрони спостерігали в населених пунктах Ромашково та Раздори, що знаходяться менш ніж за 10 км від резиденції російського диктатора. Також відомо, що три безпілотники долетіли до самої Москви. Один з них врізався у багатоповерховий будинок.

Російське міністерство оборони офіційно повідомило про вісім дронів, які здійснили атаку. Інформація у ЗМІ різниця, там наводять цифри від 25 до 32 безпілотників, які здійснили атаку на Москву.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що керівник Головного управління розвідки України при Міноборони Кирило Буданов пригрозив росіянам через їх масові ракетні удари по Україні. Наступного дня невідомі безпілотники атакували столицю Російської Федерації.

Також "Коментарі" писали, що заступник начальника ГУР Вадим Скибіцький оголосив список української розвідки, у якій перелічені імена росіян, які є першочерговими для ліквідації. Сергій Лавров відреагував на список ГУР, у якому опинився президент Росії Володимир Путін



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини