Головна Новини Світ Росія "Кухар Путіна" Євгеній Пригожин говорить, що депутатів треба відправляти на фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

"Кухар Путіна" Євгеній Пригожин говорить, що депутатів треба відправляти на фронт

Євгеній Пригожин виступив у Державній Думі РФ.

11 жовтня 2022, 23:19
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Друг Путіна Євгеній Пригожин, якого ЗМІ також називають "кухарем Путіна" закликав депутатів формувати приватні групи найманців, як його власна ПВК "Вагнер". Також Пригожин запропонував тим, хто не вміє керувати йти самим на фронт. Про це повідомляє портал Telegraph.

"Кухар Путіна" Євгеній Пригожин говорить, що депутатів треба відправляти на фронт

Євгеній Пригожин. Фото з відкритих джерел

Російський бізнесмен розкритикував російське керівництво через постійні поразки на фронті, які відбуваються останнім часом.

У цьому виступі Пригожин звинуватив депутатів у бездіяльності та поганій службі для Батьківщини.

Я закликаю депутатів зібрати й очолити загони типу "Вагнера". Кому не вистачає управлінських здібностей, може взяти в руки автомати чи хоча б саперні лопати. Це буде справжня служба Батьківщині, — повідомив Євгеній Пригожин під час своєї промови.

Зазвичай "кухар Путіна" тримається осторонь від медіа, але останнім часом в Пригожина побільшало публічних виступів і заяв. Власник професійної військової організації "Вагнер" вже встиг розкритикувати міністра оборони РФ Сергія Шойгу та президента Росії Путіна. Такі заяви свідчать про політичні амбіції Пригожина та показують, що вплив росіянина зростає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "кухар Путіна" їздить про в’язницях Росії та пропонує вступати в свою військову організацію для війни в Україні. За це в’язні отримають амністію після закінчення контракту з ПВК "Вагнер".

Також "Коментарі" писали про російських пропагандистів, яким президент Російської Федерації Володимир Путін дозволив говорити правду. Таке рішення влада РФ прийняла через незадоволене російське суспільство, яке постійно чує позитивну пропаганду, але не бачить позитивних військових дій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини