Головна Новини Світ Росія Куля в голову: у сина популярного актора стріляли у США
commentss НОВИНИ Всі новини

Куля в голову: у сина популярного актора стріляли у США

Чоловік став жертвою випадкових розбірок у США

4 серпня 2024, 23:30 comments1168
Поділіться публікацією:

 Син покійного російського та вірменського актора Армена Джигарханяна, Степан Джигарханян, повідомив про напад, внаслідок якого в нього стріляли. Як передають російські пропагандистські ЗМІ, Степан розповів, що після повернення додому в Лас-Вегас він отримав кулю в голову. На щастя, життєво важливі центри не були зачеплені, і його життю зараз нічого не загрожує.

Куля в голову: у сина популярного актора стріляли у США

Степан Джигарханян з батьком (фото з відкритих джерел)

Він не уточнив деталей інциденту та не повідомив, хто саме стріляв. Він лише зазначив, що два постріли були здійснені з невідомої машини. За словами Степана, він став учасником місцевих розборок, але причини конфлікту з гангстерами залишаються невідомими.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Нью-Йорку напали на відомого актораНа початку травня у Нью-Йорку напали на актора Стіва Бушемі, відомого за такими фільмами, як "Скажені пси", "Кримінальне чтиво", "Фарґо"  та серіалом "Підпільна імперія". 66-річного Бушемі доставили в лікарню з серйозними травмами обличчя. 

Перші повідомлення про напад на актора з’явились у виданні New York Post. Згодом поліція Нью-Йорка опублікувала заяву про напад 8 травня, але не розкрила імені жертви. Проте речник Бушемі 12 травня підтвердив, що саме актор був невідомою жертвою нападу, про яку повідомила поліція.

Крім того, довірена особа Стіва Бушемі заявила, що після інциденту, актор почувається добре та вдячний за численні заяви про підтримку. Сам актор після нападу не з’являвся у публічному просторі. Наразі поліція продовжує розслідування нападу, проте досі нікого не затримала за цим інцидентом.

Це вже другий інцидент за участю актора з серіалу "Підпільна імперія" за останні тижні в Нью-Йорку. 31 березня, колега Бушемі, Майкл Стулбарг отримав удар камінцем у шию під час прогулянки в Центральному парку на Манхеттені.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини