Головна Новини Світ Росія 20-річний призовник порізав вени у військкоматі на очах своєї матері у Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

20-річний призовник порізав вени у військкоматі на очах своєї матері у Росії

Хлопця відправили до психіатричної лікарні у місті Сиктивкар

26 грудня 2022, 19:00 comments1403
Поділіться публікацією:

У Росії, в місті Сиктивкар сталася трагедія. 20-річний призовник прийшов у військкомат та порізав собі вени на очах власної матері і працівників військкомату. Про інцидент пише російське видання "ПроГород".

20-річний призовник порізав вени у військкоматі на очах своєї матері у Росії

У Росії 20-річний призовник розрізав вени у військкоматі (фото з відкритих джерел)

За інформацією видання,  інцидент трапився 26 грудня. Хлопець прийшов на комісію до військкомату разом зі своєю матір'ю. Під час візиту він розрізав собі вени "гострим предметом". Автори матеріалу не уточнили про, що йде мова у  такому формулюванні.  

Молодий юнак намагався вкоротити собі віку на очах у власної матері та працівників військкомату. Після такого вчинку його доправили в місцеву психіатричну лікарню.

На запит видання "7х7, у МОЗ Республіки Комі прокоментували цей інцидент. Вчинок молодого призовника назвали спробою "шантажу". Інформація про поточний стан здоров'я призовника наразі відсутня.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що армія РФ запустила "конвеєр смерті". Людський ресурс в російській армії немає жодного значення для військового керівництва. Влада РФ готова до затяжної війни, нової мобілізації солдат, яких вона кине на передову. Про це 26 грудня сказав в ефірі телеканалу FREEДОМ військовий оглядач Денис Попович. Попович переконаний, що РФ готова на мобілізацію і готується до неї на початку наступного року. Верховне керівництво готується розгортати нові підрозділи, частини. Він переконаний, що військове керівництво країни-терористки не збирається відмовлятися від намірів захопити Донецьку область. Водночас Збройні сили України успішно знищують броньовану техніку російської окупаційної армії.

 
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини