Головна Новини Світ Росія 800 тисяч одна упаковка ліків: співак з РФ захворів на смертельне захворювання
commentss НОВИНИ Всі новини

800 тисяч одна упаковка ліків: співак з РФ захворів на смертельне захворювання

Одна упаковка ліків для Лещенка коштує космічних сум.

20 серпня 2024, 23:25 comments5944
Поділіться публікацією:

Російські ЗМІ повідомляють, що 82-річний співак Лев Лещенко, відомий своїми проросійськими поглядами, хворіє на рідкісне і смертельно небезпечне захворювання — транстиретиновий амілоїдоз. Це генетичне порушення викликає серйозні проблеми з важливими органами, зокрема серцем.

800 тисяч одна упаковка ліків: співак  з РФ захворів на смертельне захворювання

Лев Лещенко (фото з відкритих джерел)

Для лікування Лещенку потрібен рідкісний і дорогий препарат, одна упаковка якого коштує приблизно 1,8 мільйона рублів (близько 800 000 гривень). Зараз артист проходить новий курс терапії, що змусило його скасувати концерти. Торік Лещенко пережив серйозні ускладнення після COVID-19, коли медики два тижні боролися за його життя.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що друг популярної співачки, яка померла від раку, опублікував останнє одкровення зірки. Російські пропагандистські ЗМІ опублікували одне з останніх одкровень померлої співачки Жанни Фріске. Видання "7 днів" поділилося уривком з книги "Блестка", автором якої є її близький друг і біограф Геннадій Куркін. За словами співачки, якби вона знала, що пологи спричинять такі наслідки, вона б не народжувала зовсім.

Також "Коментарі" писали про те, що кремлівський комік серйозно захворівВ  російських   медіа  вкотре активно говорять  про стан  відомого гумориста Євгена Петросяна, що є прихильником кремлівського диктатора. З'явилось повідомлення   про те, що він  хрипить  і втратив голос. Нещодавно комік  звертавсь  до лікарів,  проте потім пояснив,   що в нього все добре — нібито планова здача аналізів. 

Деякі  російські   медіа, інформують, що у 77-річного  коміка  постали  серйозні проблеми з  роботою серця,  через  раптове підвищення тиску в Петросяна  запаморочилась  голова, він упав, як наслідок — черепно-мозкова травма.  Після цього почали з'являтися й інші проблеми. Вже  знаходячись  в  медичній установі, поважного віку   гуморист раптово захрип і втратив голос. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини