Головна Новини Світ Росія Лавров анонсував переговори щодо гарантій безпеки з США, розповівши про три треки
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров анонсував переговори щодо гарантій безпеки з США, розповівши про три треки

Переговори щодо "гарантій безпеки" між Росією та США пройдуть найближчим часом

22 грудня 2021, 13:05
Поділіться публікацією:

Перша відверта розмова між Росією та США щодо "гарантій безпеки" має відбутися вже в перших місяцях 2022 року. Але про формат і місце переговорів поки що говорити передчасно. Про це інформує видання "Коментарі", посилаючись на "РІА Новини", яке цитує слова глави МЗС Російської Федерації Сергія Лаврова.

Лавров анонсував переговори щодо гарантій безпеки з США, розповівши про три треки

Сергій Лавров. Фото: liga.net

Головний російський дипломат зазначив, що за результатами чергового контакту узгоджено організаційні модальності подальшої співпраці.

Сергій Лавров також анонсував на початок наступного року перший етап переговорів між Росією та США. У січні має бути визначений майданчик для переговорів та вже має бути предметний розгляд документа, який надалі сторони зможуть підписати.

Лавров назвав реакцію Вашингтона на пропозицію Кремля щодо "гарантій безпеки" "діловою", а також розповів про три треки переговорів.

Глава МЗС Росії поінформував, що діалог між сторонами з'явився і це не може не обнадіювати, адже вже відбулася низка контактів на рівні помічників президентів, узгоджено основні організаційні моменти.

Читайте також на порталі "Коментарі" – експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, звідки з'явилася інформація про можливе використання хімзброї на Донбасі. Першими таку інформацію озвучили у Кремлі, заявивши, що саме США можуть стояти за новою провокацією проти Росії, до якої можуть залучити Україну. Експерти вважають, що насправді не Росія, а США можуть влаштувати провокацію, подібно до тієї, яку вже провели в Сирії, підставивши сили Башара Асада. Діяти в такому стилі в дусі Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини