Головна Новини Світ Росія Лавров натякнув, хто стане наступною «жертвою» після України
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров натякнув, хто стане наступною «жертвою» після України

У Молдові вже назвали заяву Лаврова "частиною ворожих дій" Москви

2 березня 2024, 10:55 comments2119
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив, що Молдова може стати "наступною жертвою розв'язаної Заходом гібридної війни проти Росії". У Кишиневі відреагували на такі погрози російського політика. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє видання "LRT".

Лавров натякнув, хто стане наступною «жертвою» після України

Сергій Лавров. Фото: з відкритих джерел

Під час виступу на зустрічі міністрів ОБСЄ у Скоп'є глава МЗС Росії заявив, що 20 років тому Захід "торпедував" план Москви щодо врегулювання придністровського конфлікту, а зараз "вбиває" формат "5+2".

"По суті Молдова приречена стати наступною жертвою гібридної війни, розв'язаної Заходом проти Росії", — висловився Сергій Лавров.

У свою чергу молдавське Міністерство закордонних справ заявило, що слова Лаврова були "частиною ворожих дій, які Росія робить проти країни за останні 30 років". Проте партнери Кишинева на Заході допомогли успішно подолати ці погрози.

"Молдова безповоротно перебуває на європейському шляху і сьогодні, як ніколи, ми вимагаємо негайного та безумовного виведення російських військ із нашої території", — заявили в МЗС Молдови.

Читайте також на порталі "Коментарі" — депутати невизнаного Придністров'я на з'їзді 28 лютого звернулися до Ради Федерації та Держдуми РФ з проханням про "захист" даного анклаву нібито через "тиск Молдови". У Росії завели традиційну пластику про "захист співвітчизників", але поки що без конкретики. Представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов вважає, що РФ не отримала бажаного результату від цього звернення. На думку радника глави Офісу президента України Михайла Подоляка, розгойдування ситуації у Придністров'ї – це стандартна інформаційна програма РФ, яка ні на кого сьогодні не впливає. Хто і для чого влаштував чергові танці навколо Придністров'я? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини