Головна Новини Світ Росія Лавров обурився «мілітарним психозом» в Україні, заявивши, що Київ не контролює армію
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров обурився «мілітарним психозом» в Україні, заявивши, що Київ не контролює армію

Глава МЗС РФ вважає, що Київ не контролює значну кількість збройних формувань на лінії зіткнення на Донбасі, що не виключає можливості провокацій

28 січня 2022, 17:14
Поділіться публікацією:

Глава МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що на сьогоднішній день українська влада не контролює величезну кількість військовослужбовців, які мають на руках вогнепальну зброю. Більше того, обурений Лавров, українська влада вирішила піти на розширення прав добровольчих батальйонів, узаконивши це на рівні Верховної Ради. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "Інтерфакс", цитуючи главу російського МЗС.

Лавров обурився «мілітарним психозом» в Україні, заявивши, що Київ не контролює армію

Сергій Лавров. Фото: liga.net

Сергій Лавров не уточнюючи, кого саме він має на увазі, заявив, що є ті, хто дуже хотів би скористатися хаосом у лавах української армії та спровокувати нове протистояння, адже Київ сьогодні не контролює великої кількості військовослужбовців. За словами Лаврова, із тих 100 000 військових, які зосереджені біля лінії зіткнення на Донбасі, велика частина не підпорядковується владі в Україні.

Окремо глава МЗС Росії висловився про те, що народні депутати в Україні розширили права добровольчих формувань та дозволили їм застосовувати зброю.

За словами Лаврова, дійшло до того, що добровольчі батальйони вже дозволили застосовувати ПЗРК. При цьому Лавров уточнив, що ця інформація йому стала відома зі ЗМІ. Те, що відбувається в Україні, Сергій Лавров назвав "мілітаристським психозом", додавши, що тим особам, яким не вистачає в добровільних загонах ПЦРК видають мисливські рушниці.

Читайте також на порталі "Коментарі" – міністр оборони України Олексій Резніков розповів, чи є ознаки того, що Росія готується до наступу і чи достатньо зброї українських військових, щоб відбити можливі атаки російської армії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини