Головна Новини Світ Росія Лавров поскаржився на ізоляцію Росії у світі та видав нові погрози Заходу
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров поскаржився на ізоляцію Росії у світі та видав нові погрози Заходу

У МЗС РФ скаржаться, що росіянам за кордоном постійно погрожують фізичною розправою

18 жовтня 2022, 22:28 comments2032
Поділіться публікацією:

Очільник дипломатичного відомства Росії поскаржився на ізоляцію громадян РФ у світі та заявив, що Кремль нібито не бачить сенсу зберігати свою дипломатичну присутність на Заході. Про це Лавров заявив під час зустрічі з випускниками вишів, які потрапили на дипломатичну службу, пишуть російські ЗМІ.

Лавров поскаржився на ізоляцію Росії у світі та видав нові погрози Заходу

Сергій Лавров (фото з відкритих джерел)

"Немає сенсу та бажання зберігати колишню присутність у західних країнах. Наші люди працюють за умов, які важко назвати людськими. Їм створюють постійні проблеми та погрожують фізичною розправою. Головне — там немає роботи, відколи Європа вирішила закритися від нас і припинити будь-яку економічну співпрацю. Насильно милий не будеш", — заявив ображений Лавров.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Сергій Лавров висловився про результат резолюції ООНМіністр закордонних справ Росії Сергій Лавров висловився про результат резолюції ООН про невизнання анексованих українських територій РФ. Російський чиновник заявив, що таке голосування є антиросійським. 12 жовтня Організація Об’єднаних Націй провела голосування стосовно анексії чотирьох українських областей. За результатами виявилось що більшість, а саме 143 країни вважають анексії Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей незаконним рішенням. 35 країн утрималось від прийняття рішення, а ще п’ять країн проголосували проти резолюції. Ті хто проголосував проти – це сама Російська Федерація та її найближчі союзники: Білорусь, Північна Корея, Сирія та Нікарагуа. Саму резолюції розробили майже 70 країн. В ній йдеться, що не можна визнавати результати референдумів, а зміни будь-якого статусу українських областей.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

vasjad

21 жовтня 2022, 19:26

О, русский врейчик или врунчик ла-врушв... Лошадь говорящая!

4444

19 жовтня 2022, 01:36

СЕКС Знакомства нeподалекy, без oбязатeльств и дeнeг (здесь много девyшек для сeксa на pазок): бесплатно, анонимно, просто попробуй и тебе понравиться ------- https://paply.org/naraz


Новини