Головна Новини Світ Росія Лавров приписав Боррелю заяви нацистів про «другосортний український народ»
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров приписав Боррелю заяви нацистів про «другосортний український народ»

Глава МЗС країни-агресора Сергій Лавров заявив, що міркування глави європейської дипломатії Жозепа Борреля схожі на нацистські. У цьому контексті він згадав Еріка Коха, який говорив про «другосортний народ»

4 квітня 2024, 17:21 comments1151
Поділіться публікацією:

Сергій Лавров заявив, що заяви Жозепа Борелля про Україну йому нагадали висловлювання рейхскомісара Еріха Коха.

Лавров приписав Боррелю заяви нацистів про «другосортний український народ»

Сергій Лавров

"Міркування Борреля про українців і про те, заради чого там, власне, Європа займається цим питанням, вони прямо перегукуються із заявою рейхскомісара Еріха Коха 1942 року: "Україна для нас об'єкт експлуатації. Вона має оплатити війну. Її населення треба використовувати як другосортний народ для вирішення військових завдань, навіть якщо його населення треба ловити за допомогою ласо"
, — заявив Лавров.

За його словами, все те, що говорив нацистський злочинець, "відбувається вже на наших очах".

При цьому відомо, що Боррель заявив про критичну необхідність посилення допомоги Україні з боку Європейського Союзу. Він заявив, що представники ЄС мають посилити свою підтримку, щоб зробити якнайбільше і якнайшвидше все необхідне для України.

"Росія знищує цивільні об'єкти. Намагається вивести з ладу систему електропостачання. Для всіх українців. Вони вбивають людей та руйнують інфраструктуру"
— сказав Боррель.

За його словами, такі дії країни-агресора свідчать про те, що союзники мають продовжувати здійснювати підтримку України та зробити більше для того, щоб захистити громадянське населення від агресії Росії.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що глава МЗС країни-агресора Сергій Лавров заявив про те, що РФ змушена була розпочати "спеціальну військову операцію" проти України, щоб "усунути історичну несправедливість". Він договорився до того, що заявив – українські території нібито належать до Росії, а своїми агресивними діями РФ "усуває спроби переписати історію".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tass.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини