Головна Новини Світ Росія Лавров прокоментував ідею введення військ в Україну та придумав причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров прокоментував ідею введення військ в Україну та придумав причину

Лавров вважає, що заяви про ведення військ в Україну з'являються через відсутність результатів у Києва

27 лютого 2024, 20:30
Поділіться публікацією:

У Кремлі активно коментують слова Макрона про можливість ведення  військ на Україну. Так, за словами головного російського дипломата Сергія Лаврова, на Заході це почали обговорювати нібито через відсутність результатів після надання військової допомоги Києву, його слова цитують пропагандистські "РІА Новости".

Лавров прокоментував ідею введення військ в Україну та придумав причину

Сергій Лавров (фото з відкритих джерел)

"За відсутності якихось зримих результатів у нарощуванні допомоги Україні у вигляді постачання боєприпасів, озброєнь. З цього приводу, до речі, регулярно, чи не щодня, українські офіційні особи влаштовують такі медійні скандали", — заявив Лавров.

Також Лавров також закликав не надавати особливого значення конференціям, які скликаються у Парижі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що стоїть за заявою МакронаПід час зборів європейських лідерів у Парижі з метою посилити підтримку України президент Франції Еммануель Макрон зробив гучну заяву, яка стала надбанням громадськості. А саме – не виключив відправки до нашої країни західних військ. Хоч і визнав, що серед членів НАТО консенсусу тут немає. Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо підтвердив, що таку можливість обговорювали. Але підкреслив, що Словаччина не надсилатиме своїх військових в Україну. Не готові це робити і Чехія, аналогічну позицію зайняли Польща та Швеція. 

Керівник Центру політичної розвідки, політтехнолог Олег Постернак звертає увагу, що Макрон виступив ініціатором найрадикальнішого порядку денного щодо участі військ країн НАТО на боці України з кількох причин.

Саме Франція, наголошує Олег Постернак, підтримує вступ України до НАТО, у той час, коли Німеччина та США мають застереження та побоювання нової ескалації.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://ria.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

фєдя

27 лютого 2024, 20:58

Гаранти виконайте Будапештський меморандум.

Ігор

27 лютого 2024, 20:34

Немає що і заперечити проти його професіоналізму. Як не вилазить за шкіри наш самопроголошений лэгытымный Фюрер і корумповане оточення - він завжди програє.


Новини