Головна Новини Світ Росія Лавров розповів, чим має закінчитися війна Росії та України
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров розповів, чим має закінчитися війна Росії та України

Глава МЗС РФ заявив, що Росія нібито позитивно сприйняла пропозиції України, які вона озвучила під час очного раунду переговорів у Стамбулі

26 квітня 2022, 08:50 comments8926
Поділіться публікацією:

Глава МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що крапку в російсько-українській війні має бути поставлено після підписання договору на найвищому рівні. Але коли цей договір буде підписаний – покажуть бойові дії. Як передає портал "Коментарі", таку думку міністр закордонних справ РФ висловив Лавров в ефірі російського пропагандистського "Першого каналу".

Лавров розповів, чим має закінчитися війна Росії та України

Сергій Лавров. Фото: з відкритих джерел

Сергій Лавров зазначив, коли застосовуються збройні сили, то фінальною стадією має бути підписання договору. Але, що буде в цьому договорі – стане ясно, коли він готуватиметься до підписання і це безпосередньо залежатиме від того, щоб відбуватиметься на полі бою.

"Параметри цього договору визначатимуться тією стадією воєнних дій, на якій цей договір стане реальністю", – прокоментував Лавров.

При цьому він додав, що у Москві зацікавилися пропозиціями України, із якою вона вийшла за підсумками переговорів у Стамбулі 29 березня. У тих пропозиціях були питання, які давно піднімав Кремль, зокрема позаблоковий статус України. Але потім нібито в переговорний процес почали втручатися Великобританія та США, диктуючи свої вимоги щодо того, як Україні потрібно коригувати свою позицію. Російський дипломат вважає, що Україна після стамбульської зустрічі кілька разів переглядала свої позиції. Найбільше Кремль зачепила неясність України щодо проведення на території країни військових навчань разом з іншими державами.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на Херсонщині ЗСУ знищили склад із боєприпасами та 70 окупантів. Настання російських військ йде по всій лінії фронту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини