Головна Новини Світ Росія Лавров розповів, коли Україні слід очікувати відповідь РФ на використання далекобійної зброї
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров розповів, коли Україні слід очікувати відповідь РФ на використання далекобійної зброї

Сергій Лавров погрожує відповісти, якщо Україна застосує далекобійну зброю.

8 жовтня 2024, 16:07
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Очільник Міністерства закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив, що у випадку застосування далекобійної зброї по території Росії, Україні слід очікувати відповідь Москви. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Лавров розповів, коли Україні слід очікувати відповідь РФ на використання далекобійної зброї

Очільник МЗС Росії Сергій Лавров. Фото з відкритих джерел

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров вдався до погроз коментуючи можливість України застосувати західну далекобійну зброю для ударів вглиб РФ. За словами Лаврова, в такому випадку, Росія неодмінно вживе заходів у відповідь.

"Як тільки Захід дасть ЗСУ добро на застосування далекобійних ракет, заходи РФ у відповідь вже діятимуть", — заявив очільник МЗС РФ.

Попри чергові погрозливі коментарі Сергія Лаврова, він так і не вказав, в чому саме буде відповідь Росії на можливість України завдавати ударів по російській території.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше Лавров називав можливі удари вглиб Росії грою з вогнем. За його словами, російська сторона прийматиме рішення виходячи з розуміння тих загроз, які створюються Заходом. Також очільник МЗС РФ звинуватив Україну, яка на думку російського дипломата не має у планах ідей для "відновлення миру" та повторив наративи російської пропаганди, що Україні заборонено вести переговори з РФ про закінчення війни. 

Також "Коментарі" писали про заяву Лаврова, у якій він відповів, чи злякався Захід ядерних погроз російського диктатора Володимира Путіна. За словами російського дипломата, про це буде свідчити відсутність дозволу для України використовувати далекобійну зброю для ударів по російських територіях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини