Головна Новини Світ Росія Лавров розповів про концерт Сердючки в Італії, на якому він побував, та повідомлення від Данилка
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров розповів про концерт Сердючки в Італії, на якому він побував, та повідомлення від Данилка

Лаврову не сподобалися "гасла", які Сердючка вигукувала на концерті в Неаполі

16 березня 2023, 21:55 comments10185
Поділіться публікацією:

Продюсер  з  РФ Сергій Лавров  відвідав  концерт   виконавця з України  Андрія Данилка, якого всі знають, як улюбленицю публіки Вєрку Сердючку.

Лавров розповів про концерт Сердючки в Італії, на якому він побував, та повідомлення від Данилка

Вєрка Сердючка (фото з відкритих джерел)

Як  інформує  FBM.ru,  шоу відбулось в італійському місті Неаполь. За словами Лаврова,  він залишивсь  в "жаху від побаченого".

"Досі перебуваю в жаху від побаченого. Я так розумію, що за роботу він отримує два гонорари. Один — за концерт, а другий – за ту вакханалію, яку влаштовує на своїх виступах. Концерт нагадував суцільну антиросійську демонстрацію. Це був якийсь жах. Демонстрацію влаштовували перед концертом, під час нього і після", –  розповів  російський продюсер.

Як він стверджує,  Вєрка Сердючка   "вигукувала гасла", відспівавши  кожну пісню. Лавров зазначив, що це був один з найгірших  концертів, де він побував.

Ще путініст  скаржився, що  зірковий виконавець  робив вигляд, що не знає  Лаврова. Пізніше  йому прийшло  смс: "Після того, що ваша країна зробила у нас в Україні, нам нема про що і нема чого більше розмовляти!".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що "Він мій учитель": скандальна Лорак розповіла про своє нове кохання.За словами співачки-запроданки Ані Лорак, яка до цього часу так  і не підтримала свою країну, вона таки зустріла своє іноземне кохання.  Кароліна пригадала, що Ісаака Віджрака  зустріла на Ібіці. Про це інформують російські  ЗМІ.  Саме цей іноземець  допоміг Ані Лорак  перебороти складний  час, коли вона порвала   всі зв’язки зі своїм колишнім чоловіком."Ми познайомилися на Ібіці. Це був момент, коли я приходила в себе і загалом знаходила свій баланс. Людина допомагала. Він, можна сказати, мій учитель, натхненник", -  розповіла зіркова виконавиця


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини