Головна Новини Світ Росія Лавров розповів, яку вимогу Кремль виставив Зеленському
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров розповів, яку вимогу Кремль виставив Зеленському

Лавров заявив, що російські військові не "штучно підганятимуть" військові дії в Україні під якусь дату, включаючи День перемоги 9 травня

2 травня 2022, 09:40 comments8364
Поділіться публікацією:

Росія вважає Володимира Зеленського президентом України і не вимагає, щоби він здався. Водночас Москва вимагає від українського президента, щоб той наказав українським захисникам та українському народу скласти зброю і припинити чинити опір повномасштабному російському вторгненню. Про це заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров в інтерв'ю італійській телекомпанії "Медіасет". Як передає портал "Коментарі", слова Лаврова передають російські пропагандистські видання "РІА Новини" та "ТАРС".

Лавров розповів, яку вимогу Кремль виставив Зеленському

Сергій Лавров. Фото: з відкритих джерел

Глава МЗС Росії підтвердив, що в РФ, як і в попередні роки урочисто відзначатиметься День перемоги. При цьому виправдовуючи провали путінської "спецоперації" в Україні, Сергій Лавров зазначив, що немає жодного завдання досягати якогось успіху, прив'язуючись до якоїсь дати.

За словами Лаврова, російське керівництво не має наміру повторювати досвід СРСР, коли за будь-яку ціну намагалися досягти якихось перемог, аби встигнути до якоїсь важливої дати. Тепер інший підхід – війна в Україні продовжується і Кремль керується не датами, а тим, щоб максимально зберегти життя російським солдатам та мінімізувати проблеми для громадянських в Україні.

Міністр зазначив, що Росія виставляє вимогу українській влади – видати наказ ЗСУ про припинення опору російській армії. Також Лавров заявив, що на території промзони "Азовсталі" у Маріуполі сьогодні залишаються "західні офіцери та найманці".

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Генштабі ЗСУ розповіли, куди ворог перекинув частину окупантів, які стояли у Маріуполі. Ворог веде наступ практично на всій лінії фронту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/161354
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Володимир

2 травня 2022, 13:21

Вони там "за поребріком" всі довбануті! Конкретно! Здавайтесь ))) Хоч би "белий булька" запропонували! )))


Новини