Головна Новини Світ Росія Лавров вдруге за день осоромився на саміті БРІКС (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров вдруге за день осоромився на саміті БРІКС (ВІДЕО)

У Мережі активно обговорюють Лаврова на саміті БРІКС

24 жовтня 2024, 22:35
Поділіться публікацією:

 Під час саміту БРІКС у Казані міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров опинився в центрі уваги через декілька курйозних ситуацій, що викликали шквал жартів і мемів у мережі. Спочатку Лавров не стримав своїх емоцій, коли йому наступили на ногу, що одразу ж стало предметом обговорення в соцмережах.

Лавров вдруге за день осоромився на саміті БРІКС (ВІДЕО)

Сергій Лавров (фото з відкритих джерел)

Згодом з’явилося відео, на якому Лавров витягує щось зі своєї ніздрі й уважно це розглядає. Цей момент був знятий під час виступу президента Володимира Путіна, і сцена відбулася прямо на очах міжнародних гостей, зокрема президента Азербайджану Ільхама Алієва.

Користувачі соцмереж одразу звернули увагу на те, що подібна поведінка від головного дипломата країни, який повинен досконало знати дипломатичний протокол, виглядає вкрай незграбною. Також у коментарях часто згадували російську мережу громадського харчування, яка замінила McDonald's після його виходу з Росії, натякаючи на те, що і заміна "дипломатичної еліти" виглядає не кращою.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на саміті БРІКС Лавров і Путін осоромилися.  Під час саміту БРІКС, що відбувається у Казані, міністру закордонних справ Росії Сергію Лаврову наступили на ногу, і при цьому ніхто не вибачився. Відповідне відео інциденту було опубліковане в російських пабліках, де воно вже стало об'єктом насмішок. Користувачі мережі звернули увагу на реакцію самого Лаврова, який не зміг приховати своїх емоцій, зрозумівши, що сталося. Ситуація викликала ще більше коментарів, коли помічник президента Росії Юрій Ушаков, який сидів поруч із Лавровим, помітив подію і засміявся.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини