Головна Новини Світ Росія Лавров видав нову цинічну заяву про "звільнення" українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров видав нову цинічну заяву про "звільнення" українців

Російські чиновники повернулися до звичної платівки - виправдовування війни проти мирних людей в Україні

28 березня 2023, 22:05 comments3841
Поділіться публікацією:

Російська влада  почала виправдовувати військове вторгнення в   Україну ніби причиною  захисту людей, що говорять  російською мовою.

Лавров видав нову цинічну заяву про "звільнення" українців

Сергій Лавров (фото з відкритих джерел)

Про це повідомляють російські  пропагандистські  ЗМІ.

Як вони  передають, глава російського МЗС Лавров, відповідаючи на питання,  сказав, що збройні сили РФ проводять “спецоперацію”, щоб захистити  “русскоговорящих”.

“Росія проводить спеціальну військову операцію для захисту тих російських та російськомовних людей, яких Україна пригнічує, порушуючи всі міжнародні норми. Росія хоче звільнити цих людей від будь-якої загрози їх життю, традиціям та сім'ям”, — наголосив  російський міністр.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Лавров закликає бути чесними та справедливими.Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров вкотре висловив свою нахабність, заявивши, що "на Заході все голосніше звучать заклики до "розчленування" Росії". Міністр МЗС РФ Сергій Лавров виступив під час урочистостей до Дня дипломата, яке відзначають в Росії. Лавров вкотре під час розмови звинуватив країни заходу, заявивши, що вони хочуть контролювати міжнародний порядок. Поки Росія атакує Україну на сході та півдні, а також використовує масові запуски ракет для ударів по всій країні, Лавров нахабно заявив, що Захід планує розчленувати РФ. Далі російський дипломат стверджує, що Росія готова будувати дипломатичні відносини на чесних та справедливих умовах. Попри такі заяви Лаврова про чесні відносини, Росія запустила кілька десятків ракет по території України, але міністр МЗС РФ Сергій Лавров на це не зважає та закликає бути чесними та справедливими відповідно до вимог Статуту ООН.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

руцкоговорящий

28 березня 2023, 22:37

Что б ты здохла , лошадь тупая!


Новини