Головна Новини Світ Росія Лавров заговорив про ще одну війну Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров заговорив про ще одну війну Росії

Лавров порівняв ЄС та НАТО з гітлерівською Німеччиною та попередив про небезпеку масштабної війни

24 червня 2022, 13:55 comments3144
Поділіться публікацією:

Європейський Союз разом із НАТО сьогодні зайнятий тим, що формують коаліцію для війни з Росією. Як передає портал "Коментарі", про це заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров, пише російське пропагандистське видання "РИА Новости".

Лавров заговорив про ще одну війну Росії

Сергій Лавров. Фото: GETTY IMAGES

При цьому Лавров порівняв союз ЄС та НАТО із гітлерівською Німеччиною. Сергій Лавров зазначив, що Москва практично не сподівається на те, що русофобія, якою нібито заражений Європейський Союз, кудись зникне, але цей шлях, який європейці самі ж і обрали.

Сергій Лавров нагадав, що коли почалася Друга світова війна, Гітлер плутався навколо себе об'єднати значну частину європейських країн. Усе це робилося у тому, щоб розпочати війну проти СРСР. Нині схожа картина. Є Європейський Союз і НАТО, які фактично формують коаліцію для боротьби, а за великим рахунком, для війни з Росією.

"У нас мало ілюзій, що нинішня русофобська зарядженість ЄС якимось чином розсмокчеться чи зміниться у довгостроковій перспективі. Але це шлях, який європейці обрали", — зазначив Лавров.

Це не вперше, як головний російський дипломат спотворює історичні події. У травні Лавров порівняв українського президента Зеленського із Гітлером, чим образив Ізраїль. Тоді особисто Путіну довелося вибачатися перед владою Ізраїлю за слова Лаврова про президента із "єврейською кров'ю".

Читайте також на порталі "Коментарі" — вже 4 місяці Україна дає бій країні-агресору: які головні перемоги та втрати – що буде далі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – американські РСЗВ HIMARS вже у строю: у мережі показали залпи у бік рашистів (ВІДЕО).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини