Головна Новини Світ Росія Лавров заявив, що Росія та США вже перебувають у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров заявив, що Росія та США вже перебувають у війні

Глава МЗС Росії звинуватив США у допомозі Україні, яка обстоює свій суверенітет

6 квітня 2023, 08:05
Поділіться публікацією:

Росія та США нібито перебувають зараз у "гарячій стадії війни". Бо Вашингтон надає зброю Україні для захисту від російської агресії. Як передає портал "Коментарі", такий висновок озвучив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров, пише російське видання "РБК".

Лавров заявив, що Росія та США вже перебувають у війні

Сергій Лавров. Фото: з відкритих джерел

"Ми справді перебуваємо в гарячій фазі війни, тому що воюють українські "нацисти" американською зброєю насамперед і американська адміністрація щоразу погрожує дедалі більш далекобійним і смертоносним системам поставляти. Але відносини, я вважаю, потрібно підтримувати", — заявив Сергій Лавров.

Цікаво, що російський міністр вирішив навіть порушити законодавство, використавши публічно слово "війна", яке офіційно заборонене в країні-агресорі. Адже за версією Кремля Росія бере участь у конфлікті, веде "СВО", але ніяк не війну.

Зазначимо, держсекретар США Ентоні Блінкен вперше з липня минулого року поговорив телефоном із главою російського МЗС Сергієм Лавровим. Обговорювали затримання та арешт у РФ за підозрою у шпигунстві представника американського медіа The Wall Street Journal Евана Гершковича. Що могло залишитися за лаштунками офіційних релізів? Чи можна сказати, що Білий дім втратив надію домовитися про щось із нинішнім російським режимом – і тому той знову та знову підкидає приводи для таких переговорів? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чого прагне Кремль, розміщуючи ядерну зброю в Білорусі – чи є реальна загроза для світу. Експерти детально проаналізували ситуацію в інтерв'ю ексклюзивному нашому виданню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rbc_news/71588
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини