Головна Новини Світ Росія Лавров злякався нової зброї, яку можуть отримати ЗСУ та заявив про війну США з Росією "руками українців"
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров злякався нової зброї, яку можуть отримати ЗСУ та заявив про війну США з Росією "руками українців"

Лавров твердо переконаний, що США ведуть війну проти РФ

17 вересня 2023, 17:18
Поділіться публікацією:

Голова російського дипломатичного відомства Сергій Лавров прокоментував можливу передачу Україні далекобійних ракет ATACMS від США.  Він заявив, що Америка воює проти Росії.  Таку заяву російський міністр зробив в інтерв’ю  пропагандисту Павлу Зарубіну, повідомляє російська служба BBC.

 Лавров злякався нової зброї, яку можуть отримати ЗСУ та заявив про війну США з Росією "руками українців"

Сергій Лавров (фото з відкритих джерел)

Лавров цинічно заявив, що рішення США передати Україні ATACMS "не змінить суті того, що відбувається".

"Україну підготували, довгі роки готували для того, щоб її тілами вести боротьбу для завдання стратегічної поразки Росії", — заявив Лавров.

Окрім цього, він твердо переконаний, що Америка веде війну проти Росії

"Хай що вони казали, що керують цією війною, вони доставляють зброю, боєприпаси, розвідувальні дані, дані зі супутників. Вони ведуть проти нас війну", — поскаржився міністр закордонних справ РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лавров заявив, що Росію обдурили, тому Москва змінила свою позицію. Очільник МЗС РФ Сергій Лавров скаржиться, що Захід обдурив Росію.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров вважає, що після запроваджених санкцій з боку ООН щодо КНДР геополітичний клімат повністю змінився і тепер не відповідає позиції Москви. 

Російський міністр прокоментував ситуації з санкціями щодо програми ядерної зброї та ракет під якими Північна Корея перебуває з 2006 року. Минулого року США виступили з черговою резолюцією щодо продовження цих заборон для КНДР, однак Росія та Китай змінили свою позицію та заблокували це рішення. Лавров пояснив, що Пекін та Москва пішли проти США через нібито помилкову обіцянку, яку Захід мав дати для гуманітарної допомоги для країни.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини