Головна Новини Світ Росія Лавров зробив нову цинічну заяву про теракт на ЗАЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров зробив нову цинічну заяву про теракт на ЗАЕС

Лавров вважає, що заяви про замінування ЗАЕС придумані поляками, англосаксами та прибалтами

26 червня 2023, 19:52 comments1376
Поділіться публікацією:

Керівник російського  МЗС  Сергій Лавров дав  відповідь  на запитання про те, що  Запорізьку  атомну  станцію замінувала  Росія.

Лавров зробив нову цинічну заяву про теракт на ЗАЕС

Сергій Лавров (фото з відкритих джерел)

"Це маячня. Ми вже багато разів це коментували. Ця затягнута загроза, затягнуті попередження вже багато разів спливає в медійному просторі, насамперед вустами київського режиму. Це свідчить лише про одне — всі ці люди натреновані, у тому числі для ведення інформаційної війни, передусім англосаксами, поляками та навіть прибалтами, які для України стали старшими товаришами", — підсумував  очільник Міністерства закордонних справ РФ.

До слова, українські  розвідники володіють   інформацією про те, що  окупанти з РФ  планують  підірвати ЗАЕС, що спричинить до  викиду радіації.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії вигадали новий привід, щоб продовжувати війну в Україні. Очільник Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін заявив про потребу "захистити" Києво-Печерську лавру, з якої почалась евакуація релігійних експонатів на територію союзників України. 

Зовнішня розвідка РФ вказує, що Україна спільно з ЮНЕСКО домовились про вивіз цінних християнських об’єктів з Києво-Печерської лаври. До переліку внесено також святі мощі. За даними СЗР РФ експонати будуть передані до музеїв Франції, Німеччини, Італії та Ватикану, щоб урятувати від російської агресії, зокрема і ракетних ударів. Однак Сергій Наришкін вважає, що нібито ці реліквії залишаться в країнах Заходу та не повернуться до Києва. Тому Наришкін вважає, це ще однією метою війни в Україні.

На ситуацію з черговими погрозами від Росії відреагували в Мінкульті України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини