Головна Новини Світ Росія Лавров зробив нову заяву про відповідь РФ на передачу Україні ракет Storm Shadow
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров зробив нову заяву про відповідь РФ на передачу Україні ракет Storm Shadow

Лавров цинічно заявляє, що Захід нібито хоче "повністю добити РФ"

17 травня 2023, 22:45 comments1944
Поділіться публікацією:

Російський Міністр закордонних справ  Сергій Лавров в істериці звинуватив Захід, який має бажання "добити Росію". Дипломат говорить, що саме політики Заходу  ніби "нагнітають  ситуацію в Україні". Про це Лавров сказав, відповідаючи на питання  журналіста  пропагандистського телеканалу "Царьград".

Лавров зробив нову заяву про відповідь РФ на передачу Україні ракет Storm Shadow

Сергій Лавров (фото з відкритих джерел)

Російський дипломат  натомість сипле погрозами у відповідь, як от  "за законами фізики та воєнного часу". Він цинічно заявив, що Захід "з піною біля рота повторює заклинання" про те, щоб надати Україні ще більше озброєнь.

Росія  панікує з причини  передачі  українцям далекобійних ракет та подальші плани  надати Україні літаки. Тому Лавров переконаний,  що країни Заходу  хочуть "робити все, щоб добити Росію".

"Напевно, вони не наївні люди. Принаймні їхні військові мали б пояснити політикам, що на якомусь етапі дія зустрічає протидію. Якщо ви задираєте планку і нарощуєте якість протистояння, то ви, напевно, повинні очікувати відповідної реакції хоча б за законами фізики та воєнного часу", – підсумував  міністр закордонних справ РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Лавров в ООН зробив нові цинічні заяви про цілі війни в УкраїніЗасідання Радбезу ООН, що відбувається 24 квітня, пройшло під головуванням  міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова, який зробив того ряд політичних заяв. Саме під час свого довго спічу очільник дипломатичного відомства Кремля знову назвав "цілі" війни, яку Росія розв'язала проти України та звинуватив США, "НАТО", ЄС  і "київський режим". Лавров закинув порцію звинувачень на адресу США і Євросоюзу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини