Головна Новини Світ Росія Легенда кіно Леонід Куравльов впав без свідомості на очах у дочки
commentss НОВИНИ Всі новини

Легенда кіно Леонід Куравльов впав без свідомості на очах у дочки

Леонід Куравльов - один з найулюбленіших акторів радянської епохи

1 серпня 2021, 22:48 comments4607
Поділіться публікацією:

У Москві радянський актор Леонід Куравльов зомлів у своїй квартирі на вулиці Серафимовича. Про те, що сталося повідомив MK.ru з посиланням на джерело, наближене до артиста.

Легенда кіно Леонід Куравльов впав без свідомості на очах у дочки

Леонід Куравльов (фото з відкритих джерел)

У артиста стався напад гіпертонії. Прямо на очах у дочки Катерини літній чоловік впав на підлогу без свідомості. Схвильована жінка негайно викликала швидку допомогу. Прибулі на місце медики стабілізували тиск Леоніда В'ячеславовича і пропонували йому госпіталізацію, проте в кінцевому підсумку він від цього відмовився. Чоловік страждає від зниженого артеріального тиску.

Леонід Куравльов — один з найулюбленіших акторів радянської епохи. Закінчивши ВДІК в 1960 році, він дебютував в картині Андрія Тарковського та Олександра Гордона "Сьогодні звільнення не буде ...". У той же період Куравльов влаштувався в Театр-студію кіноактора. Знімався в таких фільмах як "Іван Васильович змінює професію", "Афоня", "Найчарівніша і найпривабливіша" і "Шукайте жінку". У період 70-80-х років Куравльов був одним із найбільш затребуваних акторів Радянського Союзу. Всього в послужному списку у Леоніда В'ячеславовича більше сотні ролей в кіно-і телефільмах.

Нагадаємо, голлівудські актори Кьюба Гудінг-молодшого визнали винним в скоєнні зґвалтування дівчини в готельному номері. Суд визнав кінозірку винним в двох епізодах згвалтування в готелі на Манхеттені в 2013 році. Його жертва зажадала, щоб він виплатив їй 6 мільйонів доларів в якості моральної шкоди. Влітку 2013 року в суд звернулася дівчина, яка заявила, що двічі була згвалтована актором Кьюбі Гудінгом-молодшим. За її словами, знаменитість запросив її в готельний номер, щоб разом випити. Однак, коли вони опинилися в номері, Кьюба став роздягатися, що дуже насторожило його нову знайому і вона вирішила покинути це місце. Але вже в той момент двері були замкнені і вона не мала можливості вийти. Після цього актор штовхнув дівчину на ліжко і зґвалтував. За словами потерпілої, це сталося двічі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини