Головна Новини Світ Росія Лісний про зустріч Путіна і Ердогана: Два дикобрази, у яких в спині стирчать ножі, які вони вставляли
commentss НОВИНИ Всі новини

Лісний про зустріч Путіна і Ердогана: Два дикобрази, у яких в спині стирчать ножі, які вони вставляли

Російський диктатор хоче через президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана передати сигнал Заходу, а Ердоган – погратися в миротворця, про це в ефірі Freedom сказав політолог Олег Лісний, передає портал «Коментарі»

7 лютого 2024, 19:20
Поділіться публікацією:

У Володимира Путіна і Реджепа Тайіпа Ердогана цікаві відносини, вважає Олег Лісний.

Лісний про зустріч Путіна і Ердогана: Два дикобрази, у яких в спині стирчать ножі, які вони вставляли

Путін хоче передати сигнал Заходу

"Образ для мене — це зустріч двох дикобразів, у яких у спині стирчать ножі, які одне одному вставляли. І це було неодноразово",
— відзначив політолог.

На його думку, лідери двох держав знову спробують використати один одного. Зокрема, вважає Лісний, Ердоган знову може спробувати "погратися у миротворця" і показати Заходу, що він може говорити з Путіним і переконувати його.

Разом з тим, каже політолог, російський диктатор теж спробує використати Ердогана у свої цілях, наприклад, донести якусь інформацію країнам Заходу.

"З ним же більше ніхто не говорить, а йому потрібна точка входу. Тому Путін може передати якийсь сигнал на Захід",
— додав Лісний.

При цьому політолог нагадав, що Україна не просила допомоги у Туреччини ні в миротворчих питаннях, ні в питаннях вивезення зерна. Тому, додає він, Ердоган не зможе виступити в ролі миротворця.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що у Туреччині Володимир Путін проситиме президента Реджепа Тайіпа Ердогана повернутися до так званої "зернової ініціативи" З її допомогою він хоче захистити російські кораблі у Чорному морі. Справа у тому, що за даними ЗСУ, Україна змогла знищити 33% Чорноморського флоту Росії, який знаходився у тимчасово окупованому Криму. Як результат, РФ була змушена переводити кораблі на свою територію, яка теж відкрита для ударів Збройних сил. Саме тому Путін шукатиме захисту свого флоту у Ердогана.

Нагадаємо, портал "Коментарі повідомляв, у Кремліофіційно підтвердили, що у лютому російський диктатор Володимир Путін зібрався відвідати Туреччину. І наголосили, що одним із основних предметів переговорів стане ситуація в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://uatv.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини