Головна Новини Світ Росія Лукашенко їде на "поклон" до Путіна вже наступного тижня: про що говоритимуть
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко їде на "поклон" до Путіна вже наступного тижня: про що говоритимуть

У адміністрації Лукашенка анонсували зустріч з Володимиром Путіним 29 грудня

24 грудня 2021, 16:35
Поділіться публікацією:
Стало відомо про візит Олександра Лукашенка до Росії. Він перебуватиме там два дні — 28 та 29 грудня. У другий день візиту у Санкт-Петербурзі Лукашенко запланував зустріч з російським президентом Володимиром Путіним. Про це повідомляє прес-служба Олександра Лукашенка.
"На 29 грудня 2021 року запланована зустріч Олександра Лукашенка з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним. Глави держав обговорять актуальні питання російсько-білоруської співпраці", — йдеться на сайті адміністрації Лукашенка.
При цьому точний час і тему переговорів жодна з сторін не оголошує. У адміністрації Лукашенка уточнюють, що він планує візит на  неформальний саміт очільників держави Співдружності незалежних держав(СНД). Тут буде порушено питання участі Білорусі в СНД та посиленню зв'язків між Росією і рештою держав.Нагадаємо, Україні не є членом СНД з 2008 року.
Тим часом, цієї осені очільники Росії та Білорусі синхронізували 28 програм в рамках Союзної держави. Мова йшла не лише про економічне злиття, але і об’єднання у сфері оборони. А днями на щорічній прес-конференції Президента Росії, Путін висловився щодо синхронізації законодавчої бази Росії та Білорусі у питаннях економіки, антимонопольної сфери, митниці та податкової.
"От ми будуємо Союзну державу. Рівень нашої інтеграції досі набагато нижчий за рівень інтеграції в Євросоюзі. Я вже зараз не говорю про єдину валюту, Бог з ним, це питання, можливо, майбутнього, якщо наші відповідні економічні служби прийдуть до якогось згодою з цього приводу", — сказав російський лідер щодо Білорусі.
Читайте також: У МЗС озвучили свою умову щодо прямих переговорів США, ЄС та НАТО з Росією


Лукашенко їде на "поклон" до Путіна вже наступного тижня: про що говоритимуть

Олександр Лукашенко. Фото з сайту Президента Білорусі



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини