Головна Новини Світ Росія Лукашенко розповів, що буде з Білоруссю після краху РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко розповів, що буде з Білоруссю після краху РФ

Російський диктатор переконаний, що падіння Росії буде катастрофою для всіх країн СНД

9 серпня 2024, 00:30 comments1449
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що розпад Росії відобразиться на всіх країнах Співдружності незалежних держав.

Лукашенко розповів, що буде з Білоруссю після краху РФ

Лукашенко боїться розпаду РФ. Фото з відкритих джерел

"Може скластися ситуація так, що будь-яка з наших держав без цієї єдності не обійдеться. І якщо ми сьогодні цього не зрозуміємо, з нами розберуться окремо. Але якщо впаде Росія — ми в цю воронку всі будемо втягнуті", — заявив Олександр Лукашенко.

На засіданні Ради міністрів внутрішніх справ країн-учасниць СНД Лукашенко сказав, що на тлі війни в Україні багато керівників і силовиків почали шукати для себе вигоду.

"Виходячи зі свого досвіду, скажу, що зараз життя бурхливе і дуже мінливе. Багато хто шукає вигоду, зокрема йдучи від загального нашого, створеного за радянських часів, тренду розвитку. Деякі думають, що треба подалі від Росії триматися, бо вона під санкціями. Вони бояться потрапити під санкції. Багато хто шукає вигоду для себе", — додав білоруський диктатор.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський відреагував на події, які відбуваються в Курській області. Він підкреслив, що українці вміють досягати своїх цілей, хоча саме росіяни вибрали "досягнення цілей" у війні. Очільник України повідомив, що головком Олександр Сирський протягом дня йому тричі доповідав. При цьому Зеленський підкреслив, що всі ці доповіді були результативними, і саме це потрібно Україні. Окрім того, Зеленському також доповідав міністр оборони Рустем Умєров. Його доповідь стосувалася постачання озброєнь та техніки українській армії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини