Головна Новини Світ Росія Лукашенко заявив Путіну, що його почали "напрягати" вагнерівці: привіз карту
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко заявив Путіну, що його почали "напрягати" вагнерівці: привіз карту

Олександр Лукашенко скаржиться Володимиру Путіну на групу "Вагнера", найманці якої розміщені на території Білорусі.

23 липня 2023, 12:47
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Білорусі Олександр Лукашенко здійснив візит до Росії де зустрівся з Володимиром Путіним. Під час зустрічі Лукашенко заявив, що його починають "напрягати" найманці з групи "Вагнера". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Лукашенко заявив Путіну, що його почали "напрягати" вагнерівці: привіз карту

Президент Білорусі Олександр Лукашенко та президент РФ Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Після збільшення кількості вагнерівців у Білорусі, сусідня Польща почала передислоковувати свої війська на схід, щоб захиститись від можливих спроб атак з території Білорусі.

На ці дії відреагував президент Білорусі під час зустрічі з Володимиром Путіним.

"Нас почали напрягати вагнерівці — хочуть на Захід "на екскурсію"", — сказав білоруський диктатор Олександр Лукашенко, на нібито ідеї вагнерівців атакувати сусідню країну.

Разом з тим президент Білорусі привіз для Володимира Путіна карту, яка нібито вказувала на місце можливого перекидання польських військових у бік кордону Білорусі, яка разом з Росією є частиною Союзної держави. За інформацією Олександра Лукашенка польські сили розмістились за 40 км від білоруського Бреста, та за 100 км від міста Гродно.

Під час зустрічі Путін оголосив, що зустрічі між президентами триватимуть два дні та завершаться спільною пресконференцією у понеділок, 24 липня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що білоруський президент вважає, що війна між Україною та Росією може закінчитись найближчим часом.

Також "Коментарі" писали про Олександра Лукашенка, який оголосив про значні зміни у війні між Україною та Росією. За словами білоруського президента вони мають відбутись восени 2023 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини