Головна Новини Світ Росія Людина без претензій й амбіцій: у росії продовжують обговорювати наступника Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Людина без претензій й амбіцій: у росії продовжують обговорювати наступника Путіна

На думку Дмитра Орєшкіна, наступником буде найнепомітніша, найсіріша та найскромніша людина

9 червня 2022, 19:02
Поділіться публікацією:

Наступником путіна може стати непомітна кандидатура, яка не має претензій та амбіцій. Таку думку в інтерв'ю Олені Трибушній висловив  професор Вільного університету в Ризі Дмитро Орєшкін.

Людина без претензій й амбіцій: у росії продовжують обговорювати наступника Путіна

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

 За словами експерта, суспільство зрозуміє, що кандидатом став той, кого собі досить складно уявити. Це буде найнепомітніша та найпридуркуватіша людина.

"Наступником Путіна буде той, кого і уявити собі не можна. Найнепомітніший, найпридуркуватіший, який ніяких претензій і амбіцій не має, і це означає, що він найрозумніший. У цій системі  саме так треба вести себе. Тому що тим, хто занадто яскраво виділяється, відразу голову відривають", – заявив Орєшкін.

Орєшкін каже, що сьогодні в рф є 5 військових структур, які конкурують та слідкують  один за одним, адже бояться за свої крісла. Окрім цього, Дмитро Медведєв тако мріє повернутися в президентське крісло, адже останнім часом він дуже активізувався.

"Мені здається, у нього є внутрішні підстави претендувати на позицію в результаті зміни влади, посилення своїх адміністративних позицій",- зазначив експерт.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що війна змінить увесь світ, а не лише Україну. Російсько-українська війна може вплинути на перебіг історії та змінити майбутнє планети, вважає американський журналіст, триразовий лауреат Пулітцерівської премії Томас Фрідман. Таку думку він висловив у новій колонці для New York Times. Доктор політичних наук, професор Валентин Якушик вважає, що змістовна стаття американського журналіста Томаса Л. Фрідмана "Війна в Україні все ще таїть у собі сюрпризи…" – багатопланова і дає цінний матеріал для концептуального осмислення різних рівнів та аспектів процесів у світі, що відбуваються нині. – і в Україні як одній із його важливих складових частин.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини