Головна Новини Світ Росія Мапа Буданова «порвала» кремлівських пропагандистів
commentss НОВИНИ Всі новини

Мапа Буданова «порвала» кремлівських пропагандистів

Мапу, яку ідеологічні поплічники помітили у кабінеті начальника української розвідки Кирила Буданова, назвали смертельно небезпечною річчю

27 грудня 2022, 20:43 comments6581
Поділіться публікацією:

У Росії переймаються, що такі карти в Україні нібито можуть свідчити про плани ЗСУ захопити РФ, пишуть "Коментарі".

Мапа Буданова «порвала» кремлівських пропагандистів

Серед «експертів» почалася істерика через карту з розваленою Росією

Такі твердження один із так званих "військових експертів" оголосив під час токшоу на одному з російських каналів. Гість студії стверджує, що Збройні сили України нібито готові вже зараз провести повномасштабну наступальну операцію, і розгромити ворога — Збройні Сили Російської Федерації. За словами псевдоексперта, це буде "рішуче, повністю, протягом декількох місяців, щонайменше - до літа".

"Ось ця карта, яку собі повісив Буданов - так буде поділена Росія. Ось до цього вони готують нас", — попередив він громадян країни-агресорки.

Карта, яка, найімовірніше, покликана потролити окупанта, після поразки росіян в Україні виглядає так: Курська та Білгородська області мають відійти Україні, Калінінградська — Німеччині, Карелія — Фінляндії, а Курильські острови — Японії. Відповідно Росія розвалиться на кілька великих частин.

"Такий поділ – смертельно небезпечна річ і про це забувати не можна", — резюмує "експерт".

Як писали "Коментарі", глава ГУР наголосив, що Україна має повернутися до кордонів 1991 року, а думка людей, які з цим не погоджуються, українців не цікавитьЩодо методів повернення тимчасово окупованого Криму, то ця українська територія буде повернена комбінованим шляхом – військовою силою та дипломатією, упевнений Кирило Буданов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський окупант визнав, що Путіну начхати на проблеми армії (аудіоперехоплення ГУР). Окрім того, видання "Коментарі" повідомляло – Росія досі чекає від Ірану замовлені ракети: Кирило Буданов розповів, чому Тегеран тягне.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини