Головна Новини Світ Росія Маразм зашкалює. РФ визначилася з країнами ЄС, які не загрожують її "традиційним цінностям"
commentss НОВИНИ Всі новини

Маразм зашкалює. РФ визначилася з країнами ЄС, які не загрожують її "традиційним цінностям"

Кремль вважає Угорщину і Словаччину своїми союзниками в Європі

сьогодні, 00:25
Поділіться публікацією:

Російська влада назвала Словаччину та Угорщину єдиними країни Європейського Союзу, політика яких не нав'язує "неоліберальні установки, що суперечать традиційним російським цінностям".

Маразм зашкалює. РФ визначилася з країнами ЄС, які не загрожують її "традиційним цінностям"

РФ визначилася із союзниками в ЄС. Фото з відкритих джерел

Як відомо, прем'єр-міністр Росії Михайло Мішустін затвердив список країн, "які нав'язують деструктивні установки, що суперечать російським духовним і моральним цінностям".

До російського переліку увійшли 47 держав та територій, серед яких – майже всі країни ЄС, крім Словаччини та Угорщини. До переліку також увійшла Туреччина і Тайвань (Китай), незалежність якого Росія офіційно не визнає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг виступив проти того, щоб оборонні зусилля ЄС дублювали або конкурували з військовим Альянсом. Він заявив, що прагнення ЄС створити окремі командні структури та заплановані сили швидкого реагування ризикує відволікти ресурси від НАТО. "Чого ЄС не повинен робити, так це починати будувати альтернативні оборонні структури. Наприклад, інтервенційні сили", – сказав він.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що до лав Сил оборони України через рекрутингові центри щомісяця долучаються близько 6,5 тисяч добровольців, розповів уповноважений Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець. "Показники рекрутингу в Cили оборони зростають з місяця в місяць. В середньому щомісячно по країні рекрутується 6,5 тисяч добровольців. Наші рекрутери готові надавати консультації та допомагати кожному знайти своє місце в армії", — зазначив він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини