Головна Новини Світ Росія Масове вбивство на полігоні під Бєлгородом: стала відома можлива причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Масове вбивство на полігоні під Бєлгородом: стала відома можлива причина

В Бєлгородській області відбулась стрілянина, під час якої загинуло 22 людей

16 жовтня 2022, 18:41 comments1351
Поділіться публікацією:

Російські ЗМІ почали активно дізнаватися про ймовірні причини масового вбивства, що сталося у селі Солоти Білгородської області. Ймовірно, причиною бійні став конфлікт на релігійному ґрунті, пише Astra.

Масове вбивство на полігоні під Бєлгородом: стала відома можлива причина

Стрілянина на полігоні під Бєлгородом (фото з відкритих джерел)

Джерело авторів публікації повідомило, що конфлікт почався з того, що 3 солдат: дагестанець, азербайджанець та адигеєць, написати рапорт про те, що вони більше не збираються служити, адже це "не їхня війна".

 Як повідомляє видання, після цього підполковник Андрій Лапін, зібравши усіх солдатів на полігоні, заявив, що це нібито "священна війна". У відповідь військові таджицького походження виправили Лапіна, та пояснили, що термін, який він назвав — це війна мусульман проти невірних.

"Лапін сказав, що "Аллах, значить, боягуз, якщо він не дозволяє воювати за ту країну, якій ти дав присягу". Фраза дуже багатьох шокувала — з тих, хто там стояв на плацу. Тому що у нас і з офіцерського складу є мусульмани — і башкири, і татари", — розповіло джерело ЗМІ, цитуючи фразу підполковника Лапіна.

Почувши таке, 3 уродженців з Таджикистану "сказали іншим мусульманам відійти вбік, тоді вони зі своїх автоматів розстріляли підполковника Лапіна, продовживши стрілянину, вбили ще 29 людей". Двох нападників вбили, а третій, навіть з пораненням, зміг втекти.

 Також ЗМІ назвало імена ймовірних вбивць - старший сержант Бікзот, молодший сержант Амі (йому нібито вдалося втекти) та Ануше.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що військові відкрили вогонь по своїх співвітчизниках, в наслідок якого було вбито 22 людини та ще 16 отримали поранення. За попередньою інформацією сутичка відбулась в 138-му мотострілковому батальйоні, який проходив навчання в Бєлгородській області та планував відправитись в Україну.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

aaaa

17 жовтня 2022, 08:55

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo


Новини