Головна Новини Світ Росія Масштабна пожежа у Підмоскво'ї: горить великий російський склад (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Масштабна пожежа у Підмоскво'ї: горить великий російський склад (ВІДЕО)

У населеному пункті Раменскоє, поблизу Москви, триває масштабна пожежа на місцевих складах.

13 серпня 2023, 13:26
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські телеграм-канали почали поширювати відео з масштабною пожежею у Підмосков'ї, де вогонь охопив площу у понад 2 тис. квадратних метрів.

Масштабна пожежа у Підмоскво'ї: горить великий російський склад (ВІДЕО)

Пожежа на складі в Росії. Фото з відкритих джерел

Згідно з повідомленнями пожежа відбувається у населеному пункті Раменскоє, місцеві жителі якого  стверджують, що перед пожежею чули потужні вибуху. Інцидент відбувся на складському приміщенні між інженерно-науковим центром ТЕМП та місцевою автозаправкою.

"На складі, що горить, зберігалися добрива. Вогонь охопив майже 2000 квадратів. Причини пожежі та інформація про постраждалих уточнюються", — пише один з російських каналів.

На відео, що поширюються в мережі можна помітити густий чорний дим та полум’я. На місці пожежі працюють російські екстрені служби, однак приборкати вогонь не дається. Місцева влада також не розповідає деталі про ситуацію та кількість постраждалих чи загиблих.

Переглянути відео з масштабною пожежею у Підмосков’ї можна нижче:

Нагадаємо, що останніми місяцями у Росії спостерігається підвищена кількість випадків вибухів та пожеж на заводах та складах. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Московській області стався потужний вибух після якого було оголошено тотальну евакуацію. Вибух, а згодом і пожежа сталась на одному з найбільших заводів оптико-електронних приладів, який виготовляв деталі для силових структур РФ.

Також "Коментарі" писали про українських елітних бійців, які здійснили спецоперацію і викрали російського командира на лівому березі Дніпра. Операція здійснювалась в момент масованого удару української артилерії, що мала на меті відвернути увагу росіян.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини