Головна Новини Світ Росія Масштабні втрати в армії: російська сенаторка викрила реальні цифри
commentss НОВИНИ Всі новини

Масштабні втрати в армії: російська сенаторка викрила реальні цифри

Людмила Нарусова несподівано розкрила реальні втрати РФ у війні проти України

4 березня 2022, 21:55
Поділіться публікацією:

Представниця  Ради федерації РФ Людмила Нарусова, бувши присутньою на засіданні одного з комітетів верхньої палати парламенту, оприлюднила дані про реальні втрати Росії  у війні стосовно України. Про це інформують представники каналу "Настоящее Время" в YouTube.

 Масштабні втрати в армії: російська сенаторка викрила реальні цифри

Людмила Нарусова (фото з відкритих джерел)

 За словами Нарусової, день тому, із району бойових дій на українській території було виведено строковиків. Їх примушували підписати контракти, або робили  це за них. При цьому,  з роти, де нараховувалось сто  живих військових, вціліло лише четверо людей.

Російський політик нещодавно з негативної сторони  оцінила впровадження воєнної цензури  для російських ЗМІ. При цьому, Людмила Нарусова ще  раніше була проти, щоб використовувати російські війська за межами країни.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що американський сенатор у прямому ефірі закликав "прибрати" Путіна. Україну після того, як на неї напала Російська Федерація, підтримує безліч країн і надсилає як військову, так і гуманітарну допомогу. Світові лідери закликають Путіна зупинити війну, а сенатор США Ліндсі Грем у прямому ефірі заявив, що росіяни мають ліквідувати свого вождя. Сенатор на каналі Fox коментував ситуацію, яка зараз відбувається в Україні та під час трансляції кадрів війни, зокрема обстрілів, які ведуть біля Запорізької АЕС, закликав росіян "прибрати" Володимира Путіна. Він зазначив, що таким вчинком вони нададуть велику послугу всьому людству.  За його словами, єдиний спосіб зупинити це лайно — це якщо хтось у Росії прибере цього хлопця. Ви надасте велику послугу своїй країні та всьому світу. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Зеленский

6 березня 2022, 09:34

я буду защищать украину до последнего украинца, пока вы все не передохните, Сало Украине


Новини