Головна Новини Світ Росія Матері Навального російська влада виставили ультиматум. На роздуми дала кілька годин
commentss НОВИНИ Всі новини

Матері Навального російська влада виставили ультиматум. На роздуми дала кілька годин

Матір загиблого опозиціонера Олексія Навального отримала черговий ультиматум від російської влади, повідомила прес-секретар Навального Кіра Ярмиш у мережі Х. За її словами, мова знову йде про таємні похорони

23 лютого 2024, 18:36
Поділіться публікацією:

Як повідомила Кіра Ярмиш, матір Навального Людмила отримала ультиматум від слідчого щодо похоронів її сина. Начебто протягом трьох годин вона має вирішити – чи погоджуватися на таємні похорони без публічного прощання або ж її сина поховають у колонії.

Матері Навального російська влада виставили ультиматум. На роздуми дала кілька годин

Матір Навального

Ярмиш каже, що Людмила Навальна відмовилася вести переговори із слідчим, оскільки він не має повноважень, аби вирішувати, де може бути похований її син. При цьому жінка продовжує вимагати дотримання закону, який говорить, що слідчі повинні віддати тіло загиблого протягом двох днів після того, як були встановлені причини смерті.

Як відзначила Ярмиш, ці дві доби закінчуються завтра 24 лютого.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що мати російського опозиціонера Олексія Навального Людмила записала відеозвернення, в якому розповіла, що слідчі показали їй тіло сина, проте вимагають поховати його таємно. За її словами, слідчі хочуть поховати російського опозиціонера таємно та погрожують їй, якщо вона відмовиться від цього. Сама ж Людмила Навальна вимагає, щоб тіло її сина повернули негайно і щоб його прихильники могли відкрито з ним попрощатися.

Портал "Коментарі" розповідав, що про смерть опозиціонера Олексія Навального в російській в’язниці повідомили 16 лютого. Йому начебто стало погано під час прогулянки, він втратив свідомість. Медики йому не змогли допомогти, а працівники швидкої допомоги після реанімаційних заходів вимушені були констатувати смерть. Після цього ряд міжнародних політиків, в тому числі і президент Володимир Зеленський, звинуватили російського диктатора у вбивстві Навального.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини