Головна Новини Світ Росія Матері Навального показали тіло сина, але одразу ж виставили вимогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Матері Навального показали тіло сина, але одразу ж виставили вимогу

Від матері Навального вимагають поховати сина таємно

23 лютого 2024, 09:05
Поділіться публікацією:

Мати російського опозиціонера Олексія Навального Людмила записала відеозвернення, в якому розповіла, що слідчі показали їй тіло сина, проте вимагають поховати його таємно. Як повідомляє портал "Коментарі", відповідне відеозвернення з'явилося на youtube-каналі "Олексій Навальний".

Матері Навального показали тіло сина, але одразу ж виставили вимогу

Мати Олексія Навального Людмила. Фото: із відкритих джерел

"Слідчі стверджують, що причина смерті відома, у них є всі медичні та юридичні документи. За законом вони мали відразу віддати мені тіло Олексія, але вони не зробили цього досі. Натомість вони шантажують мене і ставлять умови, де, коли і як має бути похований Олексій", – заявила Людмила Навальна.

За її словами, слідчі хочуть поховати російського опозиціонера таємно та погрожують їй, якщо вона відмовиться від цього. Сама ж Людмила Навальна вимагає, щоб тіло її сина повернули негайно і щоб його прихильники могли відкрито з ним попрощатися.

Прес-секретар Навального Кіра Ярмиш повідомила, що у медичному висновку про смерть політика йдеться про те, що він помер від "природних причин". З її слів, висновок про смерть слідчі показали матері російського опозиціонера. 

Зазначимо, раніше мати російського опозиціонера Олексія Навального Людмила записала відеозвернення до президента РФ із вимогою віддати їй тіло сина, щоб вона могла його поховати. 

Читайте також на порталі "Коментарі" — дружина російського опозиціонера Олексія Навального Юлія закликала Євросоюз не визнавати російських президентських виборів, які мають відбутися у березні 2024 року. Таке прохання вона озвучила під час звернення до Ради ЄС.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини