Головна Новини Світ Росія Медведєв грубо відреагував на заяву Сунака щодо пропозицій Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв грубо відреагував на заяву Сунака щодо пропозицій Путіна

Заступник голови Радбезу Росії Дмитро Медведєв, коментуючи заяву прем'єра Британії, натякнув на його походження

19 грудня 2022, 19:17 comments5791
Поділіться публікацією:

Заступник голови Радбезу Росії Дмитро Медведєв знову відзначився цинічною та некоректною заявою, цього разу в бік прем'єра Британії Ріші Сунака, який нещодавно закликав не ставитись серйозно до пропозицій Росії щодо припинення вогню на фронті. Медведєв назвав британських політиків лицемірами та брехунами. Про це він написав у своєму Телеграмі.

Медведєв грубо відреагував на заяву Сунака щодо пропозицій Путіна

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

Заступник голови Радбезу Росії Дмитро Медведєв, коментуючи заяву прем'єра Британії, натякнув на його походження. Та заявив, що британці "мають нарешті звалити з Мальвінських островів".
 

"Всі британські політики рідкісні г-ки та лицеміри. Ось молодий прем'єр із раніше нехарактерним для Туманного Альбіону прізвищем видав: доки Росія не виведе війська з території України, жодних переговорів бути не може. І це при тому, що скрізь, до речі й недоречно, з усіх прасок англосакси несуть: мовляв, самі українці вирішуватимуть, вести їм переговори з нами чи ні. Виходить брехня, двуличчя і поміркований цинізм.Краще нехай британці нарешті звалять з Мальвінських островів і повернуть їх аргентинцям. Фолкленди – це не Британія, а Аргентина! А збірну Аргентини – із заслуженою перемогою у футболі. Так тримати і у сфері зовнішньої політики",- написав кремлівський політик.

Нагадаємо, що "Коментарі" написали про те, що Сунак закликав ігнорувати пропозиції Путіна щодо припинення вогню.Прем'єр-міністр Великобританії Ріші Сунак закликав не ставитись серйозно до пропозицій Росії щодо припинення вогню на фронті, оскільки ворог використовує це для перегрупування військ. Сунак закликав лідерів країн Балтії ігнорувати заклики Росії щодо припинення вогню, доки її війська не покинуть територію України. Під час звернення до лідерів країн-учасниць Об'єднаних експедиційних сил у Латвії Сунак закликав НАТО надати більше військової допомоги Україні, у тому числі систем ППО, артилерії та бронетехніки.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

19 грудня 2022, 20:54

Таким говнюкам за это и платят. Денег нет, но вы терпите.

Харьковчанка

19 грудня 2022, 19:46

Засранец!!!


Новини