Головна Новини Світ Росія Медвєдєв істерично відреагував на заклик Зеленського відправити місії ЄС в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Медвєдєв істерично відреагував на заклик Зеленського відправити місії ЄС в Україну

Медвєдєв з істерикою та новими погрозами відреагував на пропозицію українського президента

13 грудня 2022, 15:40 comments3793
Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський на енергетичному саміті "Рамштайн" у Парижі закликав Євросоюз направити спеціальні місії на об'єкти критичної енергетичної інфраструктури за аналогією до місій МАГАТЕ на українських АЕС. На це відразу відреагував заступник голови Ради безпеки Росії, колишній російський президент Росії Дмитро Медвєдєв у своєму Телеграмі.

Медвєдєв істерично відреагував на заклик Зеленського відправити місії ЄС в Україну

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

Кремлівський політик у своїй традиційній манері з істерикою почав погрожувати та заявив, що у такому разі європейці стануть "живим щитом".

"Просить ЄС направити місії на українські об'єкти критичної інфраструктури. Мабуть, хоче, щоб європейці сиділи там як живий щит. Їх не шкода, а гарматного м'яса ЗСУ йому, мабуть, мало. Потрібна свіжа кров. Настійно рекомендуємо безвідмовним європейцям цього разу не погоджуватися на відведену їм роль",- написав Медвєдєв.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про підсумки саміту G7Президент Володимир Зеленський, звернувшись 12 грудня до учасників саміту G7, серед іншого закликав Росію закінчити війну до Різдва. А самі лідери "Великої сімки" на віртуальній зустрічі, в якій брав участь Зеленський, домовилися продовжувати підтримку нашої країни, зокрема фінансову, створити платформу координації допомоги Україні та надати нам більше засобів ППО. На думку директора Інституту глобальних стратегій Вадима Карасьова, ці заяви та рішення говорять про те, що найвище військово-політичне керівництво України справді хоче закінчити війну. Він нагадує, що про проект формули такого справедливого миру Зеленський розмовляв напередодні саміту G7 із президентами США (Байденом), Францією (Макроном), Туреччиною (Ердоганом).
 
 
 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

ddddd

13 грудня 2022, 17:50

Новогодняя Pаcпpодажa. Термобелье Columbia нoвогo покoлeния с уникальной технологии Omni Heat (влаговыводящей и теплообменной фунцией), обладает антибактериальными и гипоаллергенными свойствами. Покyпaй по стаpoй цeнe ------ https://marketl.ink/Columbia


Новини